28 Nëntori / Flamuri shqiptar ngrihet në qendër të Çikagos (Video)

E enjte, 28 Tetor, 2021
E enjte, 28 Tetor, 2021

28 Nëntori / Flamuri shqiptar ngrihet në qendër të Çikagos (Video)

Komuniteti Shqiptar në Çikago ka ngritur flamurin kuq e zi në qendër të qytetit, me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Pavarësisë.

Megjithëse në kohë pandemie dhe me pak pjesëmarrës, ceremonia e ngritjes së flamurit është bërë tashmë traditë.

Të pranishmit theksojnë se është nder dhe kënaqësi të vazhdojnë këtë traditë të ngritjes së flamurit kuq e zi në qendër të Çikagos, pavarësisht situatës së krijuar nga COVID-19.

Çikago dhe rrethinat e saj janë një ndër qendrat kryesorë të emigrimit shqiptar në Amerikë.

Videon mund ta shikoni këtu

 

Komuniteti Shqiptar në Çikago ka ngritur flamurin kuq e zi në qendër të qytetit, me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Pavarësisë.

Megjithëse në kohë pandemie dhe me pak pjesëmarrës, ceremonia e ngritjes së flamurit është bërë tashmë traditë.

Të pranishmit theksojnë se është nder dhe kënaqësi të vazhdojnë këtë traditë të ngritjes së flamurit kuq e zi në qendër të Çikagos, pavarësisht situatës së krijuar nga COVID-19.

Çikago dhe rrethinat e saj janë një ndër qendrat kryesorë të emigrimit shqiptar në Amerikë.

Videon mund ta shikoni këtu