Ava Max publikon klipin e ri “OMG What’s Happening”

E shtunë, 5 Dhjetor, 2020
E shtunë, 5 Dhjetor, 2020

Ava Max publikon klipin e ri “OMG What’s Happening”

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Ava Max, ka publikuar klipin e saj më të ri.

“OMG What’s Happening” është titulli i klipit të ri, që njëherësh është kënga e pestë në albumin debutues të Ava Max.

Klipi i këngës është mjaft i veçantë, dhe këtë herë këngëtarja shqiptare vjen me një performancë shumë të veçantë.

Xhirimet janë realizuar në shkretëtirat e Amerikës, me regjisore Hannah Lux Davis.

Ava Max ka publikuar klipe të shumta kohëve të fundit, për të promovuar këngët e albumit të saj më të ri, “Heaven and Hell”, që njëherësh është albumi i saj i parë në tregun ndërkombëtar.

Aktualisht, “Heaven and Hell” është albumi i tretë më i dëgjuar i vitit në platformën “Spotify”, i publikuar nga një artiste femër.

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Ava Max, ka publikuar klipin e saj më të ri.

“OMG What’s Happening” është titulli i klipit të ri, që njëherësh është kënga e pestë në albumin debutues të Ava Max.

Klipi i këngës është mjaft i veçantë, dhe këtë herë këngëtarja shqiptare vjen me një performancë shumë të veçantë.

Xhirimet janë realizuar në shkretëtirat e Amerikës, me regjisore Hannah Lux Davis.

Ava Max ka publikuar klipe të shumta kohëve të fundit, për të promovuar këngët e albumit të saj më të ri, “Heaven and Hell”, që njëherësh është albumi i saj i parë në tregun ndërkombëtar.

Aktualisht, “Heaven and Hell” është albumi i tretë më i dëgjuar i vitit në platformën “Spotify”, i publikuar nga një artiste femër.