Igli Tare: Nuk mund ta fsheh kënaqësinë që po prezantoj shqiptarin Muriqi

E hënë, 19 Tetor, 2020
E hënë, 19 Tetor, 2020

Igli Tare: Nuk mund ta fsheh kënaqësinë që po prezantoj shqiptarin Muriqi

Shqiptari Vedat Muriqi u prezantua gjatë ditës së sotme si lojtar i Lazio. Futbollisti shqiptarë mbajti një konferencë në ekipin e Lazios, ku nuk ka munguar dhe komenti i shqiptarit Igli Tare.

Drejtori sportiv i Lazios nuk e fshehu lumturinë e mbylljes me sukses të operacionit të blerjes së bashkëatdhetarit tij, teksa ka bindjen se Muriqi do e ndihmojë shumë ekipin e Inzagit.

“Nuk mund ta fsheh që ndjej kënaqësi mbi faktin që ndodhem këtu duke prezantuar Muriqin. negociatat për blerjen e Vedatit ishin të lodhshme dhe të gjata, por jemi të lumtur që e sollëm te Lazio. Muriqi e kompleton ekipin tonë në sulm. Do të luajmë në tre turne sfilitës këtë sezon, do të jetë shumë i rëndësishëm”, deklaron Igli Tare.

Shqiptari Vedat Muriqi u prezantua gjatë ditës së sotme si lojtar i Lazio. Futbollisti shqiptarë mbajti një konferencë në ekipin e Lazios, ku nuk ka munguar dhe komenti i shqiptarit Igli Tare.

Drejtori sportiv i Lazios nuk e fshehu lumturinë e mbylljes me sukses të operacionit të blerjes së bashkëatdhetarit tij, teksa ka bindjen se Muriqi do e ndihmojë shumë ekipin e Inzagit.

“Nuk mund ta fsheh që ndjej kënaqësi mbi faktin që ndodhem këtu duke prezantuar Muriqin. negociatat për blerjen e Vedatit ishin të lodhshme dhe të gjata, por jemi të lumtur që e sollëm te Lazio. Muriqi e kompleton ekipin tonë në sulm. Do të luajmë në tre turne sfilitës këtë sezon, do të jetë shumë i rëndësishëm”, deklaron Igli Tare.