Zvicër / Florian Rexhepi, “heroi” shqiptar më i shpejtë se zjarrfikësit

E enjte, 29 Shkurt, 2024
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Zvicër / Florian Rexhepi, “heroi” shqiptar më i shpejtë se zjarrfikësit

Një i ri shqiptar dhe një miku i tij zvicerian, arritën të vepronin me shpejt se njësia zjarrfikëse e qytetit, në momentin që në një banesë në Bulle të Zvicrës, u përfshi nga flakët.

Mediat lokale e kanë quajtur 20 vjeçarin shqiptar Florian Rexhepi hero më të shpejtë se zjarrëfiksit.

Për gazetën lokale nau.ch Rexhepi ka treguar gjithë dinamikën e ngjarjes.

“Gjatë kohës që e gjithë shtëpia ishte e përfshirë nga flakët, u ngjita tek nëna e tij për ta lajmëruar për atë që po ndodhte. Pastaj mora pajisjen e dytë për të shuar zjarrin. Mu deshën vetëm tre minuta për të shuar zjarrin, por mu dukën si një orë e tërë”, tha ai,

Verbrannte Küchenmaschinen

Katër minuta pasi zjarri ishte vënë nën kontroll, në vendngjarje arriti policia dhe zjarrfikësja.

 

 

Një i ri shqiptar dhe një miku i tij zvicerian, arritën të vepronin me shpejt se njësia zjarrfikëse e qytetit, në momentin që në një banesë në Bulle të Zvicrës, u përfshi nga flakët.

Mediat lokale e kanë quajtur 20 vjeçarin shqiptar Florian Rexhepi hero më të shpejtë se zjarrëfiksit.

Për gazetën lokale nau.ch Rexhepi ka treguar gjithë dinamikën e ngjarjes.

“Gjatë kohës që e gjithë shtëpia ishte e përfshirë nga flakët, u ngjita tek nëna e tij për ta lajmëruar për atë që po ndodhte. Pastaj mora pajisjen e dytë për të shuar zjarrin. Mu deshën vetëm tre minuta për të shuar zjarrin, por mu dukën si një orë e tërë”, tha ai,

Verbrannte Küchenmaschinen

Katër minuta pasi zjarri ishte vënë nën kontroll, në vendngjarje arriti policia dhe zjarrfikësja.

 

 

Një i ri shqiptar dhe një miku i tij zvicerian, arritën të vepronin me shpejt se njësia zjarrfikëse e qytetit, në momentin që në një banesë në Bulle të Zvicrës, u përfshi nga flakët.

Mediat lokale e kanë quajtur 20 vjeçarin shqiptar Florian Rexhepi hero më të shpejtë se zjarrëfiksit.

Për gazetën lokale nau.ch Rexhepi ka treguar gjithë dinamikën e ngjarjes.

“Gjatë kohës që e gjithë shtëpia ishte e përfshirë nga flakët, u ngjita tek nëna e tij për ta lajmëruar për atë që po ndodhte. Pastaj mora pajisjen e dytë për të shuar zjarrin. Mu deshën vetëm tre minuta për të shuar zjarrin, por mu dukën si një orë e tërë”, tha ai,

Verbrannte Küchenmaschinen

Katër minuta pasi zjarri ishte vënë nën kontroll, në vendngjarje arriti policia dhe zjarrfikësja.