“The Mirror”: Arsenali shënjestron lojtarin shqiptar Marash Kumbulla

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

“The Mirror”: Arsenali shënjestron lojtarin shqiptar Marash Kumbulla

Një tjetër lojtar shqiptar kërkohet nga një prej ekipeve më të mira të Europës. Bëhet fjalë për Marash Kumbullën. Duket se, Kumbulla ka fituar dashurinë dhe interesimin e skuadrës së Arsenalit.

Prestigjiozja “Mirror” shkruan se klubi anglez e pëlqen lojtarin shqiptar dhe se do të tentojë që të fitojë garën me skuadrat e tjera si Inter, Lacio, Everton, Milan dhe Napoli për ta transferuar në verë.

Sa do t’ia dalë? Mbetet të pritet, por një gjë është e sigurtë, lojtari kuqezi nuk do të largohet për më pak se 30 milionë euro nga Verona.

Një tjetër lojtar shqiptar kërkohet nga një prej ekipeve më të mira të Europës. Bëhet fjalë për Marash Kumbullën. Duket se, Kumbulla ka fituar dashurinë dhe interesimin e skuadrës së Arsenalit.

Prestigjiozja “Mirror” shkruan se klubi anglez e pëlqen lojtarin shqiptar dhe se do të tentojë që të fitojë garën me skuadrat e tjera si Inter, Lacio, Everton, Milan dhe Napoli për ta transferuar në verë.

Sa do t’ia dalë? Mbetet të pritet, por një gjë është e sigurtë, lojtari kuqezi nuk do të largohet për më pak se 30 milionë euro nga Verona.

Një tjetër lojtar shqiptar kërkohet nga një prej ekipeve më të mira të Europës. Bëhet fjalë për Marash Kumbullën. Duket se, Kumbulla ka fituar dashurinë dhe interesimin e skuadrës së Arsenalit.

Prestigjiozja “Mirror” shkruan se klubi anglez e pëlqen lojtarin shqiptar dhe se do të tentojë që të fitojë garën me skuadrat e tjera si Inter, Lacio, Everton, Milan dhe Napoli për ta transferuar në verë.

Sa do t’ia dalë? Mbetet të pritet, por një gjë është e sigurtë, lojtari kuqezi nuk do të largohet për më pak se 30 milionë euro nga Verona.