“Ti Shqipëri më jep nder” / Videoja emocionuese e nxënëses së vogël në SHBA

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

“Ti Shqipëri më jep nder” / Videoja emocionuese e nxënëses së vogël në SHBA

Një video mjaft emocionuese vjen nga një nxënëse shqiptare në Staten Island, New York.

Në një kohë kur e gjithë bota po përjeton pasojat e Covid-19, Gloria Puli ka zgjedhur të recitojë nga karantina vjershën “Ti Shqipëri më jep nder” nga poeti kombëtar Naim Frashëri.

Ndonëse është rritur dhe jeton në SHBA, Gloria flet një shqipe të rrjedhshme.

Ka qenë mësuesi Qemal Zylo ai që e ka shpërndarë në rrjetin social “Facebook”, duke e cilësuar Glorian dhe bashkëmoshatarët e saj si burim shprese.

Një video mjaft emocionuese vjen nga një nxënëse shqiptare në Staten Island, New York.

Në një kohë kur e gjithë bota po përjeton pasojat e Covid-19, Gloria Puli ka zgjedhur të recitojë nga karantina vjershën “Ti Shqipëri më jep nder” nga poeti kombëtar Naim Frashëri.

Ndonëse është rritur dhe jeton në SHBA, Gloria flet një shqipe të rrjedhshme.

Ka qenë mësuesi Qemal Zylo ai që e ka shpërndarë në rrjetin social “Facebook”, duke e cilësuar Glorian dhe bashkëmoshatarët e saj si burim shprese.

Një video mjaft emocionuese vjen nga një nxënëse shqiptare në Staten Island, New York.

Në një kohë kur e gjithë bota po përjeton pasojat e Covid-19, Gloria Puli ka zgjedhur të recitojë nga karantina vjershën “Ti Shqipëri më jep nder” nga poeti kombëtar Naim Frashëri.

Ndonëse është rritur dhe jeton në SHBA, Gloria flet një shqipe të rrjedhshme.

Ka qenë mësuesi Qemal Zylo ai që e ka shpërndarë në rrjetin social “Facebook”, duke e cilësuar Glorian dhe bashkëmoshatarët e saj si burim shprese.