Miratohen tekstet shkollore falas për Diasporën për vitin shkollor 2021-22

E diel, 14 Prill, 2024
E diel, 14 Prill, 2024

Miratohen tekstet shkollore falas për Diasporën për vitin shkollor 2021-22

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, për vitin shkollor 2021-2022.

Sipas këtij vendimi Qendra e Botimeve për Diasporën do të botojë dhe do të sigurojë falas për vitin shkollor 2021-2022 tekstet “Të mësojmë gjuhën amtare 1, 2, 3” për mësimin e gjuhës shqipe në Diasporë.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.
Në link-un e mëposhtëm mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve shkollore për Diasporën për vitin shkollor 2021-2022.

Vendimin e plote mund ta lexoni këtu.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, për vitin shkollor 2021-2022.

Sipas këtij vendimi Qendra e Botimeve për Diasporën do të botojë dhe do të sigurojë falas për vitin shkollor 2021-2022 tekstet “Të mësojmë gjuhën amtare 1, 2, 3” për mësimin e gjuhës shqipe në Diasporë.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.
Në link-un e mëposhtëm mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve shkollore për Diasporën për vitin shkollor 2021-2022.

Vendimin e plote mund ta lexoni këtu.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, për vitin shkollor 2021-2022.

Sipas këtij vendimi Qendra e Botimeve për Diasporën do të botojë dhe do të sigurojë falas për vitin shkollor 2021-2022 tekstet “Të mësojmë gjuhën amtare 1, 2, 3” për mësimin e gjuhës shqipe në Diasporë.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.
Në link-un e mëposhtëm mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve shkollore për Diasporën për vitin shkollor 2021-2022.

Vendimin e plote mund ta lexoni këtu.

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.