Aplikacioni “Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare” zëri i biznesit në Diasporë

E shtunë, 18 Maj, 2024
E shtunë, 18 Maj, 2024

Aplikacioni “Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare” zëri i biznesit në Diasporë

Për herë të parë të gjithë sipërmarrësit, intelektualët, bizneset dhe agjentët potencialë të Diasporës Shqiptare do të kenë mundësi të gjejnë një informacion të plotë dhe koherent mbi gjithçka që ka lidhje me investimet dhe potencialet në Shqipëri. Gjithçka në  “pëllëmbë të dorës” në përmjet aplikacionit të sapo publikuar “Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare – ADBC”

Aplikacioni celular ADBC është krijuar për të ofruar informacion të arritshëm për bizneset, sipërmarrësit, anëtarët e Diasporës në Shqipëri, si dhe funksione të ndryshme, të tilla si:

– mundësia e regjistrimit si anëtar i ADBC;

– njofton përdoruesit për të gjitha ngjarjet ose ngjarjet për sektorin e biznesit;

– siguron informacion në kohë reale për temat përkatëse të biznesit;

– informacion mbi shërbimet e ofruara nga ADBC;

– komunikimi përmes bisedës ndërmjet anëtarëve të Dhomës;

– informacion mbi mekanizmin Connect Albania, rregullimin, legjislacionin e informacionit, investimet strategjike

sektorët dhe informacionet e tjera përkatëse;

– informacion se si të bëhesh Agjent i Zhvillimit,

Aplikacioni mund të shkarkohet  falas këtu:

IOS: https://apps.apple.com/al/app/dhoma-e-biznesit-t%C3%AB-diaspor%C3%ABs/id1575229216

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.inovacion.mvvm

Ky aplikacion do të ndihmojë vizionin e ADBC të jetë zëri i Shqipërisë dhe komunitetit të biznesit në Diasporë dhe Shqipëri për të promovuar zhvillimin strategjik dhe investimet në Shqipëri duke krijuar një mjedis biznesi tërheqës, aktiv dhe në zhvillim, i cili do të funksionojë pa kufij dhe në marrëveshje me standardet ndërkombëtare të tregut që sigurojnë “një zë” dhe “një përfaqësim” të sipërmarrësve të Diasporës.

Dhoma është anëtare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën, është gjithashtu pjesë e Këshillit Kombëtar të Investimeve dhe anëtare e Këshillit Kombëtar të Koordinimit të Diasporës. Më shumë informacion mbi ADBC gjenden këtu: https://www.adbc.al/

Zhvillimi i Aplikacionit ADBC është bërë i mundur nga Programi IOM Albania, “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në Zhvillimin Social dhe Ekonomik të Shqipërisë” financuar nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe e zbatuar në partneritet me Ministrin e Shtetit për Diaspora, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim (AICS) në Tiranë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Për herë të parë të gjithë sipërmarrësit, intelektualët, bizneset dhe agjentët potencialë të Diasporës Shqiptare do të kenë mundësi të gjejnë një informacion të plotë dhe koherent mbi gjithçka që ka lidhje me investimet dhe potencialet në Shqipëri. Gjithçka në  “pëllëmbë të dorës” në përmjet aplikacionit të sapo publikuar “Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare – ADBC”

Aplikacioni celular ADBC është krijuar për të ofruar informacion të arritshëm për bizneset, sipërmarrësit, anëtarët e Diasporës në Shqipëri, si dhe funksione të ndryshme, të tilla si:

– mundësia e regjistrimit si anëtar i ADBC;

– njofton përdoruesit për të gjitha ngjarjet ose ngjarjet për sektorin e biznesit;

– siguron informacion në kohë reale për temat përkatëse të biznesit;

– informacion mbi shërbimet e ofruara nga ADBC;

– komunikimi përmes bisedës ndërmjet anëtarëve të Dhomës;

– informacion mbi mekanizmin Connect Albania, rregullimin, legjislacionin e informacionit, investimet strategjike

sektorët dhe informacionet e tjera përkatëse;

– informacion se si të bëhesh Agjent i Zhvillimit,

Aplikacioni mund të shkarkohet  falas këtu:

IOS: https://apps.apple.com/al/app/dhoma-e-biznesit-t%C3%AB-diaspor%C3%ABs/id1575229216

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.inovacion.mvvm

Ky aplikacion do të ndihmojë vizionin e ADBC të jetë zëri i Shqipërisë dhe komunitetit të biznesit në Diasporë dhe Shqipëri për të promovuar zhvillimin strategjik dhe investimet në Shqipëri duke krijuar një mjedis biznesi tërheqës, aktiv dhe në zhvillim, i cili do të funksionojë pa kufij dhe në marrëveshje me standardet ndërkombëtare të tregut që sigurojnë “një zë” dhe “një përfaqësim” të sipërmarrësve të Diasporës.

Dhoma është anëtare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën, është gjithashtu pjesë e Këshillit Kombëtar të Investimeve dhe anëtare e Këshillit Kombëtar të Koordinimit të Diasporës. Më shumë informacion mbi ADBC gjenden këtu: https://www.adbc.al/

Zhvillimi i Aplikacionit ADBC është bërë i mundur nga Programi IOM Albania, “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në Zhvillimin Social dhe Ekonomik të Shqipërisë” financuar nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe e zbatuar në partneritet me Ministrin e Shtetit për Diaspora, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim (AICS) në Tiranë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Për herë të parë të gjithë sipërmarrësit, intelektualët, bizneset dhe agjentët potencialë të Diasporës Shqiptare do të kenë mundësi të gjejnë një informacion të plotë dhe koherent mbi gjithçka që ka lidhje me investimet dhe potencialet në Shqipëri. Gjithçka në  “pëllëmbë të dorës” në përmjet aplikacionit të sapo publikuar “Dhoma e Biznesit e Diasporës Shqiptare – ADBC”

Aplikacioni celular ADBC është krijuar për të ofruar informacion të arritshëm për bizneset, sipërmarrësit, anëtarët e Diasporës në Shqipëri, si dhe funksione të ndryshme, të tilla si:

– mundësia e regjistrimit si anëtar i ADBC;

– njofton përdoruesit për të gjitha ngjarjet ose ngjarjet për sektorin e biznesit;

– siguron informacion në kohë reale për temat përkatëse të biznesit;

– informacion mbi shërbimet e ofruara nga ADBC;

– komunikimi përmes bisedës ndërmjet anëtarëve të Dhomës;

– informacion mbi mekanizmin Connect Albania, rregullimin, legjislacionin e informacionit, investimet strategjike

sektorët dhe informacionet e tjera përkatëse;

– informacion se si të bëhesh Agjent i Zhvillimit,

Aplikacioni mund të shkarkohet  falas këtu:

IOS: https://apps.apple.com/al/app/dhoma-e-biznesit-t%C3%AB-diaspor%C3%ABs/id1575229216

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.inovacion.mvvm

Ky aplikacion do të ndihmojë vizionin e ADBC të jetë zëri i Shqipërisë dhe komunitetit të biznesit në Diasporë dhe Shqipëri për të promovuar zhvillimin strategjik dhe investimet në Shqipëri duke krijuar një mjedis biznesi tërheqës, aktiv dhe në zhvillim, i cili do të funksionojë pa kufij dhe në marrëveshje me standardet ndërkombëtare të tregut që sigurojnë “një zë” dhe “një përfaqësim” të sipërmarrësve të Diasporës.

Dhoma është anëtare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën, është gjithashtu pjesë e Këshillit Kombëtar të Investimeve dhe anëtare e Këshillit Kombëtar të Koordinimit të Diasporës. Më shumë informacion mbi ADBC gjenden këtu: https://www.adbc.al/

Zhvillimi i Aplikacionit ADBC është bërë i mundur nga Programi IOM Albania, “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në Zhvillimin Social dhe Ekonomik të Shqipërisë” financuar nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe e zbatuar në partneritet me Ministrin e Shtetit për Diaspora, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim (AICS) në Tiranë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.