Organizohet “Konventa e Biznesit të Diasporës së Kosovës”

E martë, 16 Gusht, 2022
E martë, 16 Gusht, 2022

Organizohet “Konventa e Biznesit të Diasporës së Kosovës”

Këtë fundjavë më datat 2 dhe 3 korrik do të zhvillohet “Konventa e Biznesit të Diasporës së Kosovës” ku do të marrin pjesë shumë prodhues nga Kosova dhe Shqipëria, shoqata të prodhuesve dhe do të realizohen vizita tek bizneset kosovare, me pronarë nga Diaspora.

Konventa ofron një platformë për krijimin e lidhjeve të biznesit, rritjen e eksporteve dhe mbështetjen e rritjes ekonomike të Kosovës.

Ngjarja organizohet nga “USAID Kosovo dhe Kapitujt Evropianë të Rrjetit Global të Biznesit të Diasporës Shqiptare”, në partneritet me GERMIN, “Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës”, “Shoqata E Përpunuesve Pepeko”, “Shoqata Organika”, “STIKK – Shoqata e TIK-ut në Kosovë” dhe “Innovation Center Kosova”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Këtë fundjavë më datat 2 dhe 3 korrik do të zhvillohet “Konventa e Biznesit të Diasporës së Kosovës” ku do të marrin pjesë shumë prodhues nga Kosova dhe Shqipëria, shoqata të prodhuesve dhe do të realizohen vizita tek bizneset kosovare, me pronarë nga Diaspora.

Konventa ofron një platformë për krijimin e lidhjeve të biznesit, rritjen e eksporteve dhe mbështetjen e rritjes ekonomike të Kosovës.

Ngjarja organizohet nga “USAID Kosovo dhe Kapitujt Evropianë të Rrjetit Global të Biznesit të Diasporës Shqiptare”, në partneritet me GERMIN, “Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës”, “Shoqata E Përpunuesve Pepeko”, “Shoqata Organika”, “STIKK – Shoqata e TIK-ut në Kosovë” dhe “Innovation Center Kosova”.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.