Belgjikë/ Shkolla shqipe “Faik Konica” në Namur mbyll vitin shkollor

E martë, 22 Qershor, 2021
E martë, 22 Qershor, 2021

Belgjikë/ Shkolla shqipe “Faik Konica” në Namur mbyll vitin shkollor

Shkolla shqipe “Faik Konica” në Namur të Belgjikës ka mbyllur edhe këtë vit shkollor.

Drejtuesit e shkollës falenderojnë prindërit, nxënësit dhe kursantët për kurajon e treguar në këtë vit të vështirë pandemik.

“Jemi krenar që edhe pse me jo pak peripeci nga kriza sanitare, arritëm t’a sigurojmë mësimdhënien shqip, dhe përfitoj nga rasti të falenderoj stafin e mrekullueshëm, mësueset e motivuara Aida Kadare, Anila Celami, Genta Aziri, Elsa Haskurti. Falenderim i veçantë dhe për Z. Adnan Rexhepi, Kryetar i Shoqatës “Nënë Tereza”, për mbështetjen pakufi dhe sigurimin e mbarëvajtjes të vitit shkollor”, thuhet në mesazhin e shkollës.

Për shkak të pandemisë nuk do të ketë një ceremoni të dhënies së deftesave për frekuentimin, por nxënësit që e dëshirojnë e paraqesin tek drejtori i shkollës kërkesën dhe certifikata u shkon në adresën e tyre në shtëpi.

Viti i ri shkollor do të nisë më 11 shtator 2021 ora 13:30, dhe nxënësit do pregatisin dhe do të luajnë para mbi 1000 spektatorëve në Teatrin e Namurit, me 28 Nëntor, një pjesë kushtuar dramës së fëmijëve të familjes Jashari, në Konferencën Historike madhështore kushtuar Adem Jasharit, familjes së tij, dhe luftës së drejtë çlirimtare të Kosovës, që do mbahet në këtë datë.

Sakaq, regjistrimet për vitin e ri shkollor për tri nivelet e saja të mësimit plotësues shqip, gjithashtu edhe për dy nivelet e kurseve intensive të mësimit shqip për të rriturit shqiptar pa kufi moshe dhe joshqipfolësve kanë filluar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Shkolla shqipe “Faik Konica” në Namur të Belgjikës ka mbyllur edhe këtë vit shkollor.

Drejtuesit e shkollës falenderojnë prindërit, nxënësit dhe kursantët për kurajon e treguar në këtë vit të vështirë pandemik.

“Jemi krenar që edhe pse me jo pak peripeci nga kriza sanitare, arritëm t’a sigurojmë mësimdhënien shqip, dhe përfitoj nga rasti të falenderoj stafin e mrekullueshëm, mësueset e motivuara Aida Kadare, Anila Celami, Genta Aziri, Elsa Haskurti. Falenderim i veçantë dhe për Z. Adnan Rexhepi, Kryetar i Shoqatës “Nënë Tereza”, për mbështetjen pakufi dhe sigurimin e mbarëvajtjes të vitit shkollor”, thuhet në mesazhin e shkollës.

Për shkak të pandemisë nuk do të ketë një ceremoni të dhënies së deftesave për frekuentimin, por nxënësit që e dëshirojnë e paraqesin tek drejtori i shkollës kërkesën dhe certifikata u shkon në adresën e tyre në shtëpi.

Viti i ri shkollor do të nisë më 11 shtator 2021 ora 13:30, dhe nxënësit do pregatisin dhe do të luajnë para mbi 1000 spektatorëve në Teatrin e Namurit, me 28 Nëntor, një pjesë kushtuar dramës së fëmijëve të familjes Jashari, në Konferencën Historike madhështore kushtuar Adem Jasharit, familjes së tij, dhe luftës së drejtë çlirimtare të Kosovës, që do mbahet në këtë datë.

Sakaq, regjistrimet për vitin e ri shkollor për tri nivelet e saja të mësimit plotësues shqip, gjithashtu edhe për dy nivelet e kurseve intensive të mësimit shqip për të rriturit shqiptar pa kufi moshe dhe joshqipfolësve kanë filluar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.