“Shpëto jetë, e kam në gjak”, mbyllin fushatën dhuruese shqiptarët në Selanik

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

“Shpëto jetë, e kam në gjak”, mbyllin fushatën dhuruese shqiptarët në Selanik

Komuniteti Shqiptar në Selanik ka përfunduar edh fushatën e dytë të dhurimit të gjakut nën moton “Shpëto jetë, e kam në gjak”.

Ata kanë dhuruar gjak për Bankën e Gjakut të Komunitetit Shqiptar të Selanikut.

Lexo edhe- Shqiptarët e Selanikut nisin fushatën për dhurimin e gjakut

Kanë qenë me dhjetëra qytetarë shqiptarë me banim në Selanik që treguan vlerat e larta njerëzore për të dhuruar gjakun e tyre për njerëzit në nevojë.

“Në traditën e hershme shqiptare, njerëzit e “nënshkruanin” miqësinë vëllazërore midis tyre duke pirë nga gota disa pika nga gjaku i njeri tjetrit.🤝🙏
Edhe shqiptarët e Selanikut “nënshkruajnë” me gjakun e tyre dashurinë dhe miqësinë me te gjithë njerëzit”, thuhet në njoftimin e KSHS.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Komuniteti Shqiptar në Selanik ka përfunduar edh fushatën e dytë të dhurimit të gjakut nën moton “Shpëto jetë, e kam në gjak”.

Ata kanë dhuruar gjak për Bankën e Gjakut të Komunitetit Shqiptar të Selanikut.

Lexo edhe- Shqiptarët e Selanikut nisin fushatën për dhurimin e gjakut

Kanë qenë me dhjetëra qytetarë shqiptarë me banim në Selanik që treguan vlerat e larta njerëzore për të dhuruar gjakun e tyre për njerëzit në nevojë.

“Në traditën e hershme shqiptare, njerëzit e “nënshkruanin” miqësinë vëllazërore midis tyre duke pirë nga gota disa pika nga gjaku i njeri tjetrit.🤝🙏
Edhe shqiptarët e Selanikut “nënshkruajnë” me gjakun e tyre dashurinë dhe miqësinë me te gjithë njerëzit”, thuhet në njoftimin e KSHS.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Komuniteti Shqiptar në Selanik ka përfunduar edh fushatën e dytë të dhurimit të gjakut nën moton “Shpëto jetë, e kam në gjak”.

Ata kanë dhuruar gjak për Bankën e Gjakut të Komunitetit Shqiptar të Selanikut.

Lexo edhe- Shqiptarët e Selanikut nisin fushatën për dhurimin e gjakut

Kanë qenë me dhjetëra qytetarë shqiptarë me banim në Selanik që treguan vlerat e larta njerëzore për të dhuruar gjakun e tyre për njerëzit në nevojë.

“Në traditën e hershme shqiptare, njerëzit e “nënshkruanin” miqësinë vëllazërore midis tyre duke pirë nga gota disa pika nga gjaku i njeri tjetrit.🤝🙏
Edhe shqiptarët e Selanikut “nënshkruajnë” me gjakun e tyre dashurinë dhe miqësinë me te gjithë njerëzit”, thuhet në njoftimin e KSHS.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.