ZYRTARE/ Ja rregullat e BE për lëvizjen e qytetarëve nga vendet e treta

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

ZYRTARE/ Ja rregullat e BE për lëvizjen e qytetarëve nga vendet e treta

Këshilli i Bashkimit Europian ka miratuar ditën e sotme vendimin për lehtësimin e masave kufizuese kundër Covid-19 për udhëtarët nga vendet e treta.

Numri i rasteve të reja në vendet e treta nuk duhet të jetë më i lartë se 75 për 100 mijë banorë. Ndërkohë u shtua gjithashtu se zbulimi i varianteve të reja do të ishte shqetësues dhe rast për të ndërmarrë masa të reja.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Këshilli i Bashkimit Europian ka miratuar ditën e sotme vendimin për lehtësimin e masave kufizuese kundër Covid-19 për udhëtarët nga vendet e treta.

Numri i rasteve të reja në vendet e treta nuk duhet të jetë më i lartë se 75 për 100 mijë banorë. Ndërkohë u shtua gjithashtu se zbulimi i varianteve të reja do të ishte shqetësues dhe rast për të ndërmarrë masa të reja.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Këshilli i Bashkimit Europian ka miratuar ditën e sotme vendimin për lehtësimin e masave kufizuese kundër Covid-19 për udhëtarët nga vendet e treta.

Numri i rasteve të reja në vendet e treta nuk duhet të jetë më i lartë se 75 për 100 mijë banorë. Ndërkohë u shtua gjithashtu se zbulimi i varianteve të reja do të ishte shqetësues dhe rast për të ndërmarrë masa të reja.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.