Britani/ “BEM Hair House” salloni i suksesshëm i tri shqiptarëve

E martë, 16 Gusht, 2022
E martë, 16 Gusht, 2022

Britani/ “BEM Hair House” salloni i suksesshëm i tri shqiptarëve

Dino, Blerian dhe Karrem janë tri shqiptarë të cilët ushtrojnë zanatin e tyre si Berber në Britani. “Në sallonin e tyre mund të gjeni prerje të gjitha kohërave”, shkruan revista britanike, e cila i ka dedikuar një artikull tri shqiptarëve.

Njëri prej tyre, Blerimi mbërriti në Londër në vitin 2008 dhe punoj në disa sallone ku dhe mori eksperiencën që i duhet për tú perfeksionuar. Në 2015-ën bashkëshortja e tij, Emanuela hapi një sallon të vetin, “BEM Hair House” në Chiswick. Puna shtohej çdo ditë dhe gjithçka shkonte mirë deri me nisjen e pandemisë, kur ju desh të mbyllnin biznesin për disa kohë. “Tashmë i jemi rikthyer punës sërish dhe kjo na bën shumë të lumtur”, shprehet Emanuela.

Në anën tjetër Blerimi, së bashku me ekipin e tij Dino dhe Karrem ofrojnë të gjitha shërbimet në sallonin e tyre. Gjithashtu ata ofrojnë edhe çmime më të lira për të gjithë fëmijët gjatë ditëve të javës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Dino, Blerian dhe Karrem janë tri shqiptarë të cilët ushtrojnë zanatin e tyre si Berber në Britani. “Në sallonin e tyre mund të gjeni prerje të gjitha kohërave”, shkruan revista britanike, e cila i ka dedikuar një artikull tri shqiptarëve.

Njëri prej tyre, Blerimi mbërriti në Londër në vitin 2008 dhe punoj në disa sallone ku dhe mori eksperiencën që i duhet për tú perfeksionuar. Në 2015-ën bashkëshortja e tij, Emanuela hapi një sallon të vetin, “BEM Hair House” në Chiswick. Puna shtohej çdo ditë dhe gjithçka shkonte mirë deri me nisjen e pandemisë, kur ju desh të mbyllnin biznesin për disa kohë. “Tashmë i jemi rikthyer punës sërish dhe kjo na bën shumë të lumtur”, shprehet Emanuela.

Në anën tjetër Blerimi, së bashku me ekipin e tij Dino dhe Karrem ofrojnë të gjitha shërbimet në sallonin e tyre. Gjithashtu ata ofrojnë edhe çmime më të lira për të gjithë fëmijët gjatë ditëve të javës.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.