Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave ID

E diel, 23 Qershor, 2024
E diel, 23 Qershor, 2024

Greqi/ Konsullata në Selanik njofton mbërritjen e dokumentave ID

Konsullata e përgjithshme e Shqipërisë në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur dokumentet biometrike për aplikimet deri më 9 prill 2021.

Tërheqja e dokumenteve biometrike bëhet duke u paraqitur në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00. Gjithashtu, mund tu dërgohet qytetarëve me korier, në adresën e tyre të banimit, të cilën e deklarojnë në momentin e aplikimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Konsullata e përgjithshme e Shqipërisë në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur dokumentet biometrike për aplikimet deri më 9 prill 2021.

Tërheqja e dokumenteve biometrike bëhet duke u paraqitur në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00. Gjithashtu, mund tu dërgohet qytetarëve me korier, në adresën e tyre të banimit, të cilën e deklarojnë në momentin e aplikimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Konsullata e përgjithshme e Shqipërisë në Selanik bën të ditur se kanë mbërritur dokumentet biometrike për aplikimet deri më 9 prill 2021.

Tërheqja e dokumenteve biometrike bëhet duke u paraqitur në Konsullatë për tërheqjen e tyre, çdo ditë gjatë orarit zyrtar 9:00-15:00 dhe të premten 9:00-13:00. Gjithashtu, mund tu dërgohet qytetarëve me korier, në adresën e tyre të banimit, të cilën e deklarojnë në momentin e aplikimit.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.