Itali/ Konsullata në Milano njofton mbërritjen e dokumentave ID

E enjte, 25 Korrik, 2024
E enjte, 25 Korrik, 2024

Itali/ Konsullata në Milano njofton mbërritjen e dokumentave ID

Konsullata e Shqipërisë në Milano njofton të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike se janë gati të gjitha pasaportat dhe kartat e identitetit të qytetarëve që kanë aplikuar deri në datën 26 mars 2021.

Dokumentat do të dërgohen me anë të shërbimit postar për të gjithë ata shtetas që kanë bërë kërkesë për një shërbim të tillë. Gjithashtu mund të tërhiqen pranë konsullatës nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

Të gjithë ata që nuk kanë bërë kërkesë për shërbim postar duhet të dërgojnë një e-mail në adresën zyrtare të Konsullatës për ta përfituar këtë shërbim: [email protected]ër

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Konsullata e Shqipërisë në Milano njofton të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike se janë gati të gjitha pasaportat dhe kartat e identitetit të qytetarëve që kanë aplikuar deri në datën 26 mars 2021.

Dokumentat do të dërgohen me anë të shërbimit postar për të gjithë ata shtetas që kanë bërë kërkesë për një shërbim të tillë. Gjithashtu mund të tërhiqen pranë konsullatës nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

Të gjithë ata që nuk kanë bërë kërkesë për shërbim postar duhet të dërgojnë një e-mail në adresën zyrtare të Konsullatës për ta përfituar këtë shërbim: [email protected]ër

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Konsullata e Shqipërisë në Milano njofton të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike se janë gati të gjitha pasaportat dhe kartat e identitetit të qytetarëve që kanë aplikuar deri në datën 26 mars 2021.

Dokumentat do të dërgohen me anë të shërbimit postar për të gjithë ata shtetas që kanë bërë kërkesë për një shërbim të tillë. Gjithashtu mund të tërhiqen pranë konsullatës nga ora 14:00 deri në orën 16:00.

Të gjithë ata që nuk kanë bërë kërkesë për shërbim postar duhet të dërgojnë një e-mail në adresën zyrtare të Konsullatës për ta përfituar këtë shërbim: [email protected]ër

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.