Florian Marku i pakënaqur me barazimin: A marrin vesh nga boksi këta?

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Florian Marku i pakënaqur me barazimin: A marrin vesh nga boksi këta?

Ka përfunduar barazim ndeshja mes shqiptarit Florian Marku dhe James Stewart, por boksieri shqiptar nuk ka qenë dakord me vlerësimin.

Boksieri shqiptar arriti të ishte më lart se kundërshtari dhe e detyroi anglezin të merrte veten në raundin e dytë, pas një “knock down”. 76-76 ishte rezultati në fund.

Pas ndeshjes ai u shfaq i habitur: “Si mund të jetë barazim, sidomos me raundin 10-8 kur e rrëzova poshtë. Rivali më goditi vetëm një herë. Për çfarë është boksi, për të goditur në doreza? Normalisht që e dua një ndeshje sërish, por a e njohin boksin këta gjyqtarë? A marrin vesh nga boksi. Unë e ula në tokë atë. A po talleni me mua që e vendosni barazim. Ai nuk më dha asnjë goditje të pastër”, është shprehur Marku pas ndeshjes me qeleshen shqiptare në kokë.

Kjo ishte ndeshja e tij e tetë në boksin profesionist dhe deri më tani regjistronte vetëm fitore. Pesë prej ndeshjeve boksieri shqiptar i kishte fituar me “Knock Out”. Ky është barazimi i parë në karrierë për të.

Ka përfunduar barazim ndeshja mes shqiptarit Florian Marku dhe James Stewart, por boksieri shqiptar nuk ka qenë dakord me vlerësimin.

Boksieri shqiptar arriti të ishte më lart se kundërshtari dhe e detyroi anglezin të merrte veten në raundin e dytë, pas një “knock down”. 76-76 ishte rezultati në fund.

Pas ndeshjes ai u shfaq i habitur: “Si mund të jetë barazim, sidomos me raundin 10-8 kur e rrëzova poshtë. Rivali më goditi vetëm një herë. Për çfarë është boksi, për të goditur në doreza? Normalisht që e dua një ndeshje sërish, por a e njohin boksin këta gjyqtarë? A marrin vesh nga boksi. Unë e ula në tokë atë. A po talleni me mua që e vendosni barazim. Ai nuk më dha asnjë goditje të pastër”, është shprehur Marku pas ndeshjes me qeleshen shqiptare në kokë.

Kjo ishte ndeshja e tij e tetë në boksin profesionist dhe deri më tani regjistronte vetëm fitore. Pesë prej ndeshjeve boksieri shqiptar i kishte fituar me “Knock Out”. Ky është barazimi i parë në karrierë për të.

Ka përfunduar barazim ndeshja mes shqiptarit Florian Marku dhe James Stewart, por boksieri shqiptar nuk ka qenë dakord me vlerësimin.

Boksieri shqiptar arriti të ishte më lart se kundërshtari dhe e detyroi anglezin të merrte veten në raundin e dytë, pas një “knock down”. 76-76 ishte rezultati në fund.

Pas ndeshjes ai u shfaq i habitur: “Si mund të jetë barazim, sidomos me raundin 10-8 kur e rrëzova poshtë. Rivali më goditi vetëm një herë. Për çfarë është boksi, për të goditur në doreza? Normalisht që e dua një ndeshje sërish, por a e njohin boksin këta gjyqtarë? A marrin vesh nga boksi. Unë e ula në tokë atë. A po talleni me mua që e vendosni barazim. Ai nuk më dha asnjë goditje të pastër”, është shprehur Marku pas ndeshjes me qeleshen shqiptare në kokë.

Kjo ishte ndeshja e tij e tetë në boksin profesionist dhe deri më tani regjistronte vetëm fitore. Pesë prej ndeshjeve boksieri shqiptar i kishte fituar me “Knock Out”. Ky është barazimi i parë në karrierë për të.