Turqi/ “Java e Kulturës Shqiptare” do zhvillohet online

E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020
E mërkurë, 2 Dhjetor, 2020

Turqi/ “Java e Kulturës Shqiptare” do zhvillohet online

Në Turqi festimet për ditën e Flamurit këtë vit do të bëhen online, si në shumë vende të tjera në botë.

Në 24 dhe 25 nëntor do të nisë “Java e Kulturës Shqiptare në Turqi”, dhe gjithçka mes shoqatave dhe organizatave atje do të koordinohet përmes Arnavut.com, që përkon dhe me përvjetorin e këtij portali për shqiptarët në Turqi.

Në platformën e shoqatës kulturore do të postohen artiku mbi kulturën shqiptare, foto, video, si dhe muzikë.

Madje shoqata i bën ftesë të gjithë shqiptarëve që të nisin krahas fotove dhe muzikës së preferuar edhe histori frymëzuese të gjyshërve të tyre.

Në Turqi festimet për ditën e Flamurit këtë vit do të bëhen online, si në shumë vende të tjera në botë.

Në 24 dhe 25 nëntor do të nisë “Java e Kulturës Shqiptare në Turqi”, dhe gjithçka mes shoqatave dhe organizatave atje do të koordinohet përmes Arnavut.com, që përkon dhe me përvjetorin e këtij portali për shqiptarët në Turqi.

Në platformën e shoqatës kulturore do të postohen artiku mbi kulturën shqiptare, foto, video, si dhe muzikë.

Madje shoqata i bën ftesë të gjithë shqiptarëve që të nisin krahas fotove dhe muzikës së preferuar edhe histori frymëzuese të gjyshërve të tyre.