Britani e Madhe/ Florian Marku për “Mirror”: Shqiptarët, motivi im të eci para

E diel, 23 Qershor, 2024
E diel, 23 Qershor, 2024

Britani e Madhe/ Florian Marku për “Mirror”: Shqiptarët, motivi im të eci para

Më 11 nëntor boksieri shqiptar Florian Marku mundi kundërshtarin e tij anglez, Muma Muemba në vetëm 1 minutë e 50 sekonda, duke vijuar me rezultate pozitive pas një pauze afro 2-vjeçare.

Duke folur për “Mirror”, Florian Marku thotë se janë pikërisht shqiptarët motivi që ai të ecë para dhe vetëm të fitojë.

Lexo edhe- Florian Marku i jashtëzakonshëm, mund kundërshtarin për 1 minutë e 50 sekonda

“Ata më duan sepse shohin se unë jap zemrën time kur shkoj në ring. Kur jam atje, nuk mendoj të humbas. Mendja ime është 100% për fitore. Tifozët shqiptarë më njohin, u rritën duke parë ndeshjet e mia dhe si eca më tej”, rrëfen ai për Mirror.

Marku thotë se është patriot, është krenar që është shqiptar dhe flamurin kombëtar e merr me vete në çdo ndeshje.

Marku u zhvendos në Greqi gjatë trazirave të 1997 në Shqipëri. Atje ai nisi karrierën e tij të gjatë.

Më 11 nëntor boksieri shqiptar Florian Marku mundi kundërshtarin e tij anglez, Muma Muemba në vetëm 1 minutë e 50 sekonda, duke vijuar me rezultate pozitive pas një pauze afro 2-vjeçare.

Duke folur për “Mirror”, Florian Marku thotë se janë pikërisht shqiptarët motivi që ai të ecë para dhe vetëm të fitojë.

Lexo edhe- Florian Marku i jashtëzakonshëm, mund kundërshtarin për 1 minutë e 50 sekonda

“Ata më duan sepse shohin se unë jap zemrën time kur shkoj në ring. Kur jam atje, nuk mendoj të humbas. Mendja ime është 100% për fitore. Tifozët shqiptarë më njohin, u rritën duke parë ndeshjet e mia dhe si eca më tej”, rrëfen ai për Mirror.

Marku thotë se është patriot, është krenar që është shqiptar dhe flamurin kombëtar e merr me vete në çdo ndeshje.

Marku u zhvendos në Greqi gjatë trazirave të 1997 në Shqipëri. Atje ai nisi karrierën e tij të gjatë.

Më 11 nëntor boksieri shqiptar Florian Marku mundi kundërshtarin e tij anglez, Muma Muemba në vetëm 1 minutë e 50 sekonda, duke vijuar me rezultate pozitive pas një pauze afro 2-vjeçare.

Duke folur për “Mirror”, Florian Marku thotë se janë pikërisht shqiptarët motivi që ai të ecë para dhe vetëm të fitojë.

Lexo edhe- Florian Marku i jashtëzakonshëm, mund kundërshtarin për 1 minutë e 50 sekonda

“Ata më duan sepse shohin se unë jap zemrën time kur shkoj në ring. Kur jam atje, nuk mendoj të humbas. Mendja ime është 100% për fitore. Tifozët shqiptarë më njohin, u rritën duke parë ndeshjet e mia dhe si eca më tej”, rrëfen ai për Mirror.

Marku thotë se është patriot, është krenar që është shqiptar dhe flamurin kombëtar e merr me vete në çdo ndeshje.

Marku u zhvendos në Greqi gjatë trazirave të 1997 në Shqipëri. Atje ai nisi karrierën e tij të gjatë.