Jared Meek, amerikani që dëshiron t’i vendos djalit emrin shqiptar, Flamur

E diel, 29 Nëntor, 2020
E diel, 29 Nëntor, 2020

Jared Meek, amerikani që dëshiron t’i vendos djalit emrin shqiptar, Flamur

Jared Meek amerikan prej kohësh jeton në Shqipëri. Së fundi ka vendosur të vizitojë Kosovën dhe shprehet se i ka pëlqyer shumë. Elder, ashtu siç njihet nga shoqëria, prej pak kohësh ka ardhur në Kosovë si një misionar në Kishën Shenjëtore.

Ai tregoi se çfarë e bindi për të jetuar në Kosovë. Para se të vinte në Kosovë, Jared kishte jetuar edhe në Shqipëri, por që Kosova mbetet më e pëlqyer për të.

Amerikani Jared Meek flet shumë mirë gjuhën shqipe. “Unë e dua shumë Kosovën. Kosova është një vend shumë i bukur me njerëz shumë të mirë, të dashur dhe të sjellshëm. Në Kosovë më pëlqen shumë edhe ushqimi. Gjuha në Kosovë është pak më e vështirë, por me kalimin e kohës do përshtatem. Në Shqipëri kam jetuar shumë kohë dhe aty dëgjova për Kosovën dhe vendosa ta vizitoi dhe më pëqleu shumë. Më pëlqejnë shumë fasulet dhe i konsumoj shpesh”

Ai tregon se ka dëgjuar edhe për historinë e Shqipërisë dhe Heroin kombëtarë Skënderbeun.

Ai gjithashtu është shprehur që djalit të tij do të ja lërë emrin Flamur. / TV7

Jared Meek amerikan prej kohësh jeton në Shqipëri. Së fundi ka vendosur të vizitojë Kosovën dhe shprehet se i ka pëlqyer shumë. Elder, ashtu siç njihet nga shoqëria, prej pak kohësh ka ardhur në Kosovë si një misionar në Kishën Shenjëtore.

Ai tregoi se çfarë e bindi për të jetuar në Kosovë. Para se të vinte në Kosovë, Jared kishte jetuar edhe në Shqipëri, por që Kosova mbetet më e pëlqyer për të.

Amerikani Jared Meek flet shumë mirë gjuhën shqipe. “Unë e dua shumë Kosovën. Kosova është një vend shumë i bukur me njerëz shumë të mirë, të dashur dhe të sjellshëm. Në Kosovë më pëlqen shumë edhe ushqimi. Gjuha në Kosovë është pak më e vështirë, por me kalimin e kohës do përshtatem. Në Shqipëri kam jetuar shumë kohë dhe aty dëgjova për Kosovën dhe vendosa ta vizitoi dhe më pëqleu shumë. Më pëlqejnë shumë fasulet dhe i konsumoj shpesh”

Ai tregon se ka dëgjuar edhe për historinë e Shqipërisë dhe Heroin kombëtarë Skënderbeun.

Ai gjithashtu është shprehur që djalit të tij do të ja lërë emrin Flamur. / TV7