Greqi/ Ambasada njofton datat e takimit për dokumentat e identifikimit

E hënë, 30 Nëntor, 2020
E hënë, 30 Nëntor, 2020

Greqi/ Ambasada njofton datat e takimit për dokumentat e identifikimit

Në vijimësi të punës për përshpejtimin e procesit të pajisjes me mjete identifikimi Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ka njoftuar datën e re të takimeve.

Për të gjithë ata që do të aplikojnë në e-albania për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti të cilat do të kryhen në datat 23-24-25 tetor 2020 do të kenë datë takimi 29 tetor 2020.

Stafi i Ambasadës i lutet qytetarëve të kontrollojnë postën elektronike, në të gjitha rubrikat (sidomos spam/ανεπιθύμητα μηνύματα) pasi mesazhi i takimit së bashku me orarin e paraqitjes dërgohen automatikisht në adresën e e-mailit që keni deklaruar gjatë aplikimit, brenda 24 orëve nga momenti i aplikimit.

Ky njoftim synon t’ju vijë në ndihmë për t’i paraprirë fenomenit të humbjes së datës së takimit, për shkak të mosleximit në kohë të mesazhit elektronik.

Në vijimësi të punës për përshpejtimin e procesit të pajisjes me mjete identifikimi Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ka njoftuar datën e re të takimeve.

Për të gjithë ata që do të aplikojnë në e-albania për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti të cilat do të kryhen në datat 23-24-25 tetor 2020 do të kenë datë takimi 29 tetor 2020.

Stafi i Ambasadës i lutet qytetarëve të kontrollojnë postën elektronike, në të gjitha rubrikat (sidomos spam/ανεπιθύμητα μηνύματα) pasi mesazhi i takimit së bashku me orarin e paraqitjes dërgohen automatikisht në adresën e e-mailit që keni deklaruar gjatë aplikimit, brenda 24 orëve nga momenti i aplikimit.

Ky njoftim synon t’ju vijë në ndihmë për t’i paraprirë fenomenit të humbjes së datës së takimit, për shkak të mosleximit në kohë të mesazhit elektronik.