Opinione

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Opinione

Një komb, një gjuhë!

Kongresi i Drejtshkrimit shënon një ngjarje të rëndësishme për...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Aljula Jubani  

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Eda Derhemi

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Lotët e gëzimit për Nënë Terezën në Kordoba

Rasti është mbreti i botës, siç thotë fjala e...

Vaksinat përforcuese, antitrupat dhe mbrojtja nga Covid-19

Që nga fillimi i shpërndarjes së vaksinës kundër Covid-19...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Valter Memisha

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Bashkim Shehu

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Lirika e mallëngjimit

Shani Pnishi i takon gjeneratës së studentëve poetë, koha...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Xhevat Lloshi

“Është e nevojshme të ketë një platformë për ruajtjen...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Ardian Kyçyku

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Një komb, një gjuhë!

Kongresi i Drejtshkrimit shënon një ngjarje të rëndësishme për...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Aljula Jubani  

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Eda Derhemi

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Lotët e gëzimit për Nënë Terezën në Kordoba

Rasti është mbreti i botës, siç thotë fjala e...

Vaksinat përforcuese, antitrupat dhe mbrojtja nga Covid-19

Që nga fillimi i shpërndarjes së vaksinës kundër Covid-19...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Valter Memisha

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Bashkim Shehu

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Lirika e mallëngjimit

Shani Pnishi i takon gjeneratës së studentëve poetë, koha...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Xhevat Lloshi

“Është e nevojshme të ketë një platformë për ruajtjen...

Forum/ 5 ide mbi gjuhën shqipe në mërgatë nga Ardian Kyçyku

Në javën kushtuar mësimit të gjuhës shqipe në mërgatë,...

Të fundit

Destani me ministrin e Jashtëm të Maqedonisë së Veriut: Prioritet bashkëpunimi

Presidenti i nderit i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z. Lazim Destani ka zhvilluar një takim me ministrin e Punëve të Jashtme të...

Mëso!Shqip – platforma që i mëson gjuhëamtare fëmijëve të Diasporës

Në kërkim të një jete më të mirë për ta dhe familjen, shqiptarët përgjatë historisë janë detyruar që të emigrojnë në vendet më të...

Austri/ Fëmijët e shkollës shqipe qëndisin flamurin dhe ja dhurojnë ambasadorit

Me rastin e Ditës së Flamurit, 109 vjetorit të shpalljes së pavarësisë,  nxënësit e mësimit të gjuhës shqipe në Austri, i kanë dhuruar Ambasadorit...

Përpjekjet e Arbëreshëve për mbledhjen e këngëve tradicionale të 3 shekujve

149 vjet më parë, më 20 dhjetor të vitit 1871 Giusepe Kamarda mblodhi disa këngë tradicionale në ngulimin arbëresh Palazzo Adriano. Këngëve të mbledhura...

Një krenari shqiptare në Oksford

Nga të gjithë studentët më brilantë në botë, vetëm 0.7 përqind prej tyre arrijnë të përfitojnë bursën “Rhodes”, e cila akordohet që prej vitit...