e.Go Mobile debuton në NASDAQ

E martë, 28 Maj, 2024
E martë, 28 Maj, 2024

e.Go Mobile debuton në NASDAQ

Next.e.Go Mobile është një nga kompanitë më të reja të ND Group, pronë e familjes së filantropit dhe biznesmenit Lazim Destani, e cila këtë fundjavw ka hyrë zyrtarisht në bursën NASDAQ, në New York. Lajmin e ka ndarë në rrjetet sociale Z. Lazim Destani i cili shkruan:

“Për Grupin e biznesit tonë familjar dita e djeshme shënoi një moment të veçantë. Me këtë rast po e shpreh gëzimin tim që Next.e.Go Mobile, kompania për prodhimin e veturave elektrike me bazë në Gjermani, tashmë është pjesë e Bursës NASDAQ me seli në Nju Jork.

Listimi i Next.e.Go Mobile në këtë bursë amerikane dhe shpallja e djeshme e bërjes publike përbën kulmin e një pune të madhe e me përkushtim të një ekipi të tërë. Kjo arritje është dhe fillimi i kapitullit tjetër në rrugëtimin e Next.e.GO Mobile. NASDAQ gjithmonë ka qenë qendër për inovacionin dhe ne jemi vërtet të lumtur që jemi pjesë e këtij ekosistemi me aq shumë ndikim”.

Lexo edhe: eGo Mobile/ Familja Destani nisi sot një erë të re investimesh në Tetovë

Next.e.Go Mobile  e cila po njeh rritje të menjëhershme në tregun e automobilave elektrik. Veç saj, është dhe kompania Ecolog, që është dhe shtylla financiare dhe më e njohura deri tani e gjithë grupit, kompania EcoCare, si dhe shumë të tjera pjesë e të njëjtës ombrellë.

 

Next.e.Go Mobile është një nga kompanitë më të reja të ND Group, pronë e familjes së filantropit dhe biznesmenit Lazim Destani, e cila këtë fundjavw ka hyrë zyrtarisht në bursën NASDAQ, në New York. Lajmin e ka ndarë në rrjetet sociale Z. Lazim Destani i cili shkruan:

“Për Grupin e biznesit tonë familjar dita e djeshme shënoi një moment të veçantë. Me këtë rast po e shpreh gëzimin tim që Next.e.Go Mobile, kompania për prodhimin e veturave elektrike me bazë në Gjermani, tashmë është pjesë e Bursës NASDAQ me seli në Nju Jork.

Listimi i Next.e.Go Mobile në këtë bursë amerikane dhe shpallja e djeshme e bërjes publike përbën kulmin e një pune të madhe e me përkushtim të një ekipi të tërë. Kjo arritje është dhe fillimi i kapitullit tjetër në rrugëtimin e Next.e.GO Mobile. NASDAQ gjithmonë ka qenë qendër për inovacionin dhe ne jemi vërtet të lumtur që jemi pjesë e këtij ekosistemi me aq shumë ndikim”.

Lexo edhe: eGo Mobile/ Familja Destani nisi sot një erë të re investimesh në Tetovë

Next.e.Go Mobile  e cila po njeh rritje të menjëhershme në tregun e automobilave elektrik. Veç saj, është dhe kompania Ecolog, që është dhe shtylla financiare dhe më e njohura deri tani e gjithë grupit, kompania EcoCare, si dhe shumë të tjera pjesë e të njëjtës ombrellë.

 

Next.e.Go Mobile është një nga kompanitë më të reja të ND Group, pronë e familjes së filantropit dhe biznesmenit Lazim Destani, e cila këtë fundjavw ka hyrë zyrtarisht në bursën NASDAQ, në New York. Lajmin e ka ndarë në rrjetet sociale Z. Lazim Destani i cili shkruan:

“Për Grupin e biznesit tonë familjar dita e djeshme shënoi një moment të veçantë. Me këtë rast po e shpreh gëzimin tim që Next.e.Go Mobile, kompania për prodhimin e veturave elektrike me bazë në Gjermani, tashmë është pjesë e Bursës NASDAQ me seli në Nju Jork.

Listimi i Next.e.Go Mobile në këtë bursë amerikane dhe shpallja e djeshme e bërjes publike përbën kulmin e një pune të madhe e me përkushtim të një ekipi të tërë. Kjo arritje është dhe fillimi i kapitullit tjetër në rrugëtimin e Next.e.GO Mobile. NASDAQ gjithmonë ka qenë qendër për inovacionin dhe ne jemi vërtet të lumtur që jemi pjesë e këtij ekosistemi me aq shumë ndikim”.

Lexo edhe: eGo Mobile/ Familja Destani nisi sot një erë të re investimesh në Tetovë

Next.e.Go Mobile  e cila po njeh rritje të menjëhershme në tregun e automobilave elektrik. Veç saj, është dhe kompania Ecolog, që është dhe shtylla financiare dhe më e njohura deri tani e gjithë grupit, kompania EcoCare, si dhe shumë të tjera pjesë e të njëjtës ombrellë.