Filantropi Lazim Destani në Lucern, në tubimin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare

E mërkurë, 24 Korrik, 2024
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Filantropi Lazim Destani në Lucern, në tubimin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare

Nën organizimin e Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qëndrore në restorantit “Fratelli” në Kreins (LU) është mbajtur takimi tradicional me qëllim për tu njohur me anëtaret e rinj, për të lidhur apo intensifikuar bashkëpunimin në mes afaristeve dhe biznesmeneve shqiptare ne kanton dhe në Zvicër. Në këtë takim te drejtuar nga kryetari i RRBSHZQ z.Florim Useini prezentoi si anëtar nderi filantropi, humanisti dhe biznesmeni i njohur nderkombëtar Lazim Destani, njofton ATV dhe gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendrore me drejtues z.Florim Useini, është themeluar në vitin 2018 si pjesë e degës së Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër

« Rrjeti ynë pati fatin e mirë që shpejtë të bashkoj e të organizoj subjekte të shumta afariste, duke përmbyllur kështu vetëm një pjesë të zotimeve fillestare. Mbase mund të themi se edhe strategjia e organizimeve tona nëpër kantone doli të ishte mjaft produktive, sepse falë komunikimeve të vazhdueshme shumë shpejt u forcua besimi, u shtua serioziteti në punë dhe brenda një kohe relativisht të shkurtër bëri që të hapet tashmë një firmë e përbashkët e aksionerëve, që e emërtuam «Union Invest AG», president i së cilës është zoti Mehdi Avdijaj… » tha ne vzahdim z. Useini, citon gazeta zvicerane Le Canton27.ch
Duke folur për misionin dhe rolin e Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendror, në vazhdim kryetari Useini ka thëne se « Rrjeti ynë ditë e sa vien po rritet, ndoshka ngadalë, por me hapa te sigurt. Besuar fuqishëm se bashkimi i kapitalit krijon mundësi të mëdha investimi dhe na bënë të gjithëve më të fortë, grumbulluam dhe investuam bashkë mbi një milionë CHF në patundshmëri, dhe kështu krijuam selinë tonë të re dhe dëshmuam se bashkë jemi më të fortë. Njëkohësisht më të fortë na ben edhe bashkëpunimi yne me rrjetet tjeta simotra këtu në Zvicër por edhe ato në Ballkan sic janë ato nga Maqedonia Veriore apo Lugina e Preshevës.
Ky sukses, sipas tij, na jep kurajo që t’u bëjmë thirrje të gjitha bizneseve të na bashkohën, për ta cuar përpara projektin tonë të përbashkët.
Në tubimin e radhës në Kreins (LU) morën pjesë shumë ekonomistë, arkitektë, inxhinierë, si dhe biznesmen dhe afarist te suksesesshëm
Nëse kemi dy shtete tona ne ballkan, mos të harrojme edhe shtetin e tretë « Republikën e Diasporës » !..

Në këtë mbremje në cilesinë e anëtarirt të nderit mori pjesë edhe humansiti dhe biznesi i njohur nderkombëtar Lazim Destani. Ai pasi uroi përshëndeti dhe ju uroi suksese kryesisë Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër dhe shumë pjesemarreshve afaristë dhe biznesmene nga viset shqiptare (Maqedonia Veriore, Kosova, Lugina e Preshevës) që jetojnë dhe veprojnë në Zvicer, kryesisht në kantonin e Luzernit, në fjalimin e tij inkurajoi biznismenët e rij shqiptar të Zvicrës Qendrore dhe me gjërë se si duhet zhvilluar biznesin e tyre, ku shfrytëzoi përvojën e tij të madhe që ka në fushen e biznesit në vendet e ndryshme të botës.

“Është kënaqesi kur ju shof kështu bashkarisht, sepse të ndarë nuk i kontribuojnë as proceseve kombëtare e as atyre ekonomike dhe zhvillimore. Ju jeni model edhe për organizatat tjera të bizneseve që aty-këtu veprojnë ende të ndara.. ”, është shprehur biznesmeni Destani i cili ju foli të pranishëm se si mund të arrihen sukseset në biznes, duke përmendur këtu tri parime, shtylla baze (Ideja, llogaria dhe fianancimi) për të hyrë në biznes dhe për t’ia arritur qëllimeve me sukses.

Nën organizimin e Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qëndrore në restorantit “Fratelli” në Kreins (LU) është mbajtur takimi tradicional me qëllim për tu njohur me anëtaret e rinj, për të lidhur apo intensifikuar bashkëpunimin në mes afaristeve dhe biznesmeneve shqiptare ne kanton dhe në Zvicër. Në këtë takim te drejtuar nga kryetari i RRBSHZQ z.Florim Useini prezentoi si anëtar nderi filantropi, humanisti dhe biznesmeni i njohur nderkombëtar Lazim Destani, njofton ATV dhe gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendrore me drejtues z.Florim Useini, është themeluar në vitin 2018 si pjesë e degës së Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër

« Rrjeti ynë pati fatin e mirë që shpejtë të bashkoj e të organizoj subjekte të shumta afariste, duke përmbyllur kështu vetëm një pjesë të zotimeve fillestare. Mbase mund të themi se edhe strategjia e organizimeve tona nëpër kantone doli të ishte mjaft produktive, sepse falë komunikimeve të vazhdueshme shumë shpejt u forcua besimi, u shtua serioziteti në punë dhe brenda një kohe relativisht të shkurtër bëri që të hapet tashmë një firmë e përbashkët e aksionerëve, që e emërtuam «Union Invest AG», president i së cilës është zoti Mehdi Avdijaj… » tha ne vzahdim z. Useini, citon gazeta zvicerane Le Canton27.ch
Duke folur për misionin dhe rolin e Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendror, në vazhdim kryetari Useini ka thëne se « Rrjeti ynë ditë e sa vien po rritet, ndoshka ngadalë, por me hapa te sigurt. Besuar fuqishëm se bashkimi i kapitalit krijon mundësi të mëdha investimi dhe na bënë të gjithëve më të fortë, grumbulluam dhe investuam bashkë mbi një milionë CHF në patundshmëri, dhe kështu krijuam selinë tonë të re dhe dëshmuam se bashkë jemi më të fortë. Njëkohësisht më të fortë na ben edhe bashkëpunimi yne me rrjetet tjeta simotra këtu në Zvicër por edhe ato në Ballkan sic janë ato nga Maqedonia Veriore apo Lugina e Preshevës.
Ky sukses, sipas tij, na jep kurajo që t’u bëjmë thirrje të gjitha bizneseve të na bashkohën, për ta cuar përpara projektin tonë të përbashkët.
Në tubimin e radhës në Kreins (LU) morën pjesë shumë ekonomistë, arkitektë, inxhinierë, si dhe biznesmen dhe afarist te suksesesshëm
Nëse kemi dy shtete tona ne ballkan, mos të harrojme edhe shtetin e tretë « Republikën e Diasporës » !..

Në këtë mbremje në cilesinë e anëtarirt të nderit mori pjesë edhe humansiti dhe biznesi i njohur nderkombëtar Lazim Destani. Ai pasi uroi përshëndeti dhe ju uroi suksese kryesisë Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër dhe shumë pjesemarreshve afaristë dhe biznesmene nga viset shqiptare (Maqedonia Veriore, Kosova, Lugina e Preshevës) që jetojnë dhe veprojnë në Zvicer, kryesisht në kantonin e Luzernit, në fjalimin e tij inkurajoi biznismenët e rij shqiptar të Zvicrës Qendrore dhe me gjërë se si duhet zhvilluar biznesin e tyre, ku shfrytëzoi përvojën e tij të madhe që ka në fushen e biznesit në vendet e ndryshme të botës.

“Është kënaqesi kur ju shof kështu bashkarisht, sepse të ndarë nuk i kontribuojnë as proceseve kombëtare e as atyre ekonomike dhe zhvillimore. Ju jeni model edhe për organizatat tjera të bizneseve që aty-këtu veprojnë ende të ndara.. ”, është shprehur biznesmeni Destani i cili ju foli të pranishëm se si mund të arrihen sukseset në biznes, duke përmendur këtu tri parime, shtylla baze (Ideja, llogaria dhe fianancimi) për të hyrë në biznes dhe për t’ia arritur qëllimeve me sukses.

Nën organizimin e Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qëndrore në restorantit “Fratelli” në Kreins (LU) është mbajtur takimi tradicional me qëllim për tu njohur me anëtaret e rinj, për të lidhur apo intensifikuar bashkëpunimin në mes afaristeve dhe biznesmeneve shqiptare ne kanton dhe në Zvicër. Në këtë takim te drejtuar nga kryetari i RRBSHZQ z.Florim Useini prezentoi si anëtar nderi filantropi, humanisti dhe biznesmeni i njohur nderkombëtar Lazim Destani, njofton ATV dhe gazeta zvicerane në shqip Le Canton27.ch

Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendrore me drejtues z.Florim Useini, është themeluar në vitin 2018 si pjesë e degës së Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër

« Rrjeti ynë pati fatin e mirë që shpejtë të bashkoj e të organizoj subjekte të shumta afariste, duke përmbyllur kështu vetëm një pjesë të zotimeve fillestare. Mbase mund të themi se edhe strategjia e organizimeve tona nëpër kantone doli të ishte mjaft produktive, sepse falë komunikimeve të vazhdueshme shumë shpejt u forcua besimi, u shtua serioziteti në punë dhe brenda një kohe relativisht të shkurtër bëri që të hapet tashmë një firmë e përbashkët e aksionerëve, që e emërtuam «Union Invest AG», president i së cilës është zoti Mehdi Avdijaj… » tha ne vzahdim z. Useini, citon gazeta zvicerane Le Canton27.ch
Duke folur për misionin dhe rolin e Rrjeti Shqiptar të Biznesit në Zvicrën Qendror, në vazhdim kryetari Useini ka thëne se « Rrjeti ynë ditë e sa vien po rritet, ndoshka ngadalë, por me hapa te sigurt. Besuar fuqishëm se bashkimi i kapitalit krijon mundësi të mëdha investimi dhe na bënë të gjithëve më të fortë, grumbulluam dhe investuam bashkë mbi një milionë CHF në patundshmëri, dhe kështu krijuam selinë tonë të re dhe dëshmuam se bashkë jemi më të fortë. Njëkohësisht më të fortë na ben edhe bashkëpunimi yne me rrjetet tjeta simotra këtu në Zvicër por edhe ato në Ballkan sic janë ato nga Maqedonia Veriore apo Lugina e Preshevës.
Ky sukses, sipas tij, na jep kurajo që t’u bëjmë thirrje të gjitha bizneseve të na bashkohën, për ta cuar përpara projektin tonë të përbashkët.
Në tubimin e radhës në Kreins (LU) morën pjesë shumë ekonomistë, arkitektë, inxhinierë, si dhe biznesmen dhe afarist te suksesesshëm
Nëse kemi dy shtete tona ne ballkan, mos të harrojme edhe shtetin e tretë « Republikën e Diasporës » !..

Në këtë mbremje në cilesinë e anëtarirt të nderit mori pjesë edhe humansiti dhe biznesi i njohur nderkombëtar Lazim Destani. Ai pasi uroi përshëndeti dhe ju uroi suksese kryesisë Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër dhe shumë pjesemarreshve afaristë dhe biznesmene nga viset shqiptare (Maqedonia Veriore, Kosova, Lugina e Preshevës) që jetojnë dhe veprojnë në Zvicer, kryesisht në kantonin e Luzernit, në fjalimin e tij inkurajoi biznismenët e rij shqiptar të Zvicrës Qendrore dhe me gjërë se si duhet zhvilluar biznesin e tyre, ku shfrytëzoi përvojën e tij të madhe që ka në fushen e biznesit në vendet e ndryshme të botës.

“Është kënaqesi kur ju shof kështu bashkarisht, sepse të ndarë nuk i kontribuojnë as proceseve kombëtare e as atyre ekonomike dhe zhvillimore. Ju jeni model edhe për organizatat tjera të bizneseve që aty-këtu veprojnë ende të ndara.. ”, është shprehur biznesmeni Destani i cili ju foli të pranishëm se si mund të arrihen sukseset në biznes, duke përmendur këtu tri parime, shtylla baze (Ideja, llogaria dhe fianancimi) për të hyrë në biznes dhe për t’ia arritur qëllimeve me sukses.