Forcohet dollari amerikan, euro humbet terren

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

Forcohet dollari amerikan, euro humbet terren

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën dollari amerikan forcoi pozitat në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë, ndërsa euroja humbi lehtë terren.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0.35 lekë dhe këmbehet me 111.62 lekë, ndërsa euroja zbriti me 0.03 lekë dhe këmbehet me 122.80 lekë.

Paundi britanik krahasuar me një ditë më parë, u mbiçmua me 1.46 lekë duke u ngjitur në kuotën 147.58 lekë.

Ndërkohë, franga zvicerane këmbehet me 119.38 lekë, ose 0.36 lekë më shumë se ditën e martë./ATA/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën dollari amerikan forcoi pozitat në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë, ndërsa euroja humbi lehtë terren.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0.35 lekë dhe këmbehet me 111.62 lekë, ndërsa euroja zbriti me 0.03 lekë dhe këmbehet me 122.80 lekë.

Paundi britanik krahasuar me një ditë më parë, u mbiçmua me 1.46 lekë duke u ngjitur në kuotën 147.58 lekë.

Ndërkohë, franga zvicerane këmbehet me 119.38 lekë, ose 0.36 lekë më shumë se ditën e martë./ATA/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të mërkurën dollari amerikan forcoi pozitat në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë, ndërsa euroja humbi lehtë terren.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane u forcua me 0.35 lekë dhe këmbehet me 111.62 lekë, ndërsa euroja zbriti me 0.03 lekë dhe këmbehet me 122.80 lekë.

Paundi britanik krahasuar me një ditë më parë, u mbiçmua me 1.46 lekë duke u ngjitur në kuotën 147.58 lekë.

Ndërkohë, franga zvicerane këmbehet me 119.38 lekë, ose 0.36 lekë më shumë se ditën e martë./ATA/

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.