Foto Dite/ Komuniteti shqiptar në Philadelphia

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Foto Dite/ Komuniteti shqiptar në Philadelphia

Ditën e djeshme u zhvillua parada e ditës së falenderimeve “Mayfair Thanksgiving Parade” në zonën e Northeast Philadelphia. Në këtë parade mori pjesë dhe shoqata “Bijte e Shqipës” me nxënësit e Shkollës Shqipe “Gjuha Jone” Philadelphia dhe anëtarët e saj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Ditën e djeshme u zhvillua parada e ditës së falenderimeve “Mayfair Thanksgiving Parade” në zonën e Northeast Philadelphia. Në këtë parade mori pjesë dhe shoqata “Bijte e Shqipës” me nxënësit e Shkollës Shqipe “Gjuha Jone” Philadelphia dhe anëtarët e saj.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.