Turqi/ Shpërndahen tekstet mësimore në gjuhën shqipe

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Turqi/ Shpërndahen tekstet mësimore në gjuhën shqipe

Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe në shkollat e gjuhës amtare në Diasporë.

Tekstet shkollore dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën për mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Turqi, sipas kërkesave që ata depozituan në ambasadën shqiptare atje, tashmë kanë mbërritur në duart e tyre.

Librat i janë dorëzuar znj. Teuta Tabaku, mësuese e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë, nga ambasadori, z. Kastriot Robo gjatë një takimi të zhvilluar në Ankara për këtë qëllim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe në shkollat e gjuhës amtare në Diasporë.

Tekstet shkollore dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën për mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Turqi, sipas kërkesave që ata depozituan në ambasadën shqiptare atje, tashmë kanë mbërritur në duart e tyre.

Librat i janë dorëzuar znj. Teuta Tabaku, mësuese e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë, nga ambasadori, z. Kastriot Robo gjatë një takimi të zhvilluar në Ankara për këtë qëllim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Vijon shpërndarja e teskteve mësimore në gjuhën shqipe në shkollat e gjuhës amtare në Diasporë.

Tekstet shkollore dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën për mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Turqi, sipas kërkesave që ata depozituan në ambasadën shqiptare atje, tashmë kanë mbërritur në duart e tyre.

Librat i janë dorëzuar znj. Teuta Tabaku, mësuese e gjuhës shqipe në Bursa të Turqisë, nga ambasadori, z. Kastriot Robo gjatë një takimi të zhvilluar në Ankara për këtë qëllim.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.