Dhoma e Biznesit të Diasporës nis ciklin e dytë të trajnimeve për fiskalizmin

E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021
E mërkurë, 8 Dhjetor, 2021

Dhoma e Biznesit të Diasporës nis ciklin e dytë të trajnimeve për fiskalizmin

Në mbështetje të biznesit dhe kryesisht antarëve të saj, “Dhoma e Biznesit të Diasporës”- DHBD nëpërmjet bashkëpunimit me “Unionin e Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë” – YAEU dhe “Akademinë e Sipërmarrjes”, do të zhvillojë ditën e premte më datë 22 tetor 2021, ora 15:00, në ambientet e DHBD-së (Sky Tower, kati 13/3, Tiranë) seancën e dytë të trajnimit dhe këshillimit, “Fiskalizimi, vështirësitë që ka hasur biznesi gjatë proçesit dhe trajtimi i tyre”.
Gjatë këtij trajnimi do të diskutohen mangësitë, problematikat apo vështirësitë që mund të hasen gjate procesit të fiskalizimit online. Lektore në këtë takim është znj. Rozana Çelmeta, Drejtore e Drejtorisë së Proçeseve të Biznesit në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve.
Takimi do të zhvillohet me prani dhe lidhje direket në platformën zoom.
Për shkak të kufizimeve të njohura, jeni të lutur te konfirmoni praninë Tuaj, duke e specifikuar atë në fizike ose virtuale, në adresën: info@adbc.al dhe/ose info@yaeu.al.

Programi trajnues ofrohet pa pagesë për anëtarët e Dhomës së Biznesit të Diasporës. 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Në mbështetje të biznesit dhe kryesisht antarëve të saj, “Dhoma e Biznesit të Diasporës”- DHBD nëpërmjet bashkëpunimit me “Unionin e Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë” – YAEU dhe “Akademinë e Sipërmarrjes”, do të zhvillojë ditën e premte më datë 22 tetor 2021, ora 15:00, në ambientet e DHBD-së (Sky Tower, kati 13/3, Tiranë) seancën e dytë të trajnimit dhe këshillimit, “Fiskalizimi, vështirësitë që ka hasur biznesi gjatë proçesit dhe trajtimi i tyre”.
Gjatë këtij trajnimi do të diskutohen mangësitë, problematikat apo vështirësitë që mund të hasen gjate procesit të fiskalizimit online. Lektore në këtë takim është znj. Rozana Çelmeta, Drejtore e Drejtorisë së Proçeseve të Biznesit në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve.
Takimi do të zhvillohet me prani dhe lidhje direket në platformën zoom.
Për shkak të kufizimeve të njohura, jeni të lutur te konfirmoni praninë Tuaj, duke e specifikuar atë në fizike ose virtuale, në adresën: info@adbc.al dhe/ose info@yaeu.al.

Programi trajnues ofrohet pa pagesë për anëtarët e Dhomës së Biznesit të Diasporës. 

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.