Komuniteti Shqiptar në Greqi voton për kryesinë e Shoqatës Patra

E shtunë, 27 Nëntor, 2021
E shtunë, 27 Nëntor, 2021

Komuniteti Shqiptar në Greqi voton për kryesinë e Shoqatës Patra

Komuniteti shqiptar në Greqi do të kryej zgjedhjet e radhës më 26 shtator. Këtë herë do të votohet për kryesinë e re të Shoqatës Patra. Për kryesinë e re kandidojnë 13 persona dhe do të fitojnë 7 personat e parë me numër më të lartë votash.

Pesa persona të tjerë do të mbeten zëvëndësues sipas numërit të votave. Për komisionin e kontrollit kandidojnë 6 persona, nga të cilët do të fitojnë tri të parët dhe të tjerët mbeten zëvëndësues, thuhet në njoftimin e Komunitetit Shqiptar në Greqi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti shqiptar në Greqi do të kryej zgjedhjet e radhës më 26 shtator. Këtë herë do të votohet për kryesinë e re të Shoqatës Patra. Për kryesinë e re kandidojnë 13 persona dhe do të fitojnë 7 personat e parë me numër më të lartë votash.

Pesa persona të tjerë do të mbeten zëvëndësues sipas numërit të votave. Për komisionin e kontrollit kandidojnë 6 persona, nga të cilët do të fitojnë tri të parët dhe të tjerët mbeten zëvëndësues, thuhet në njoftimin e Komunitetit Shqiptar në Greqi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.