Foto Galeri/ Një piknik me gatime tradicionale shqiptare në SHBA

E shtunë, 13 Prill, 2024
E shtunë, 13 Prill, 2024

Foto Galeri/ Një piknik me gatime tradicionale shqiptare në SHBA

“Albanian Youth Center Greenwich” në bashkëpunim me restorantin shqiptar në SHBA “Çka Ka Qëllu” dhe Renapoli Pizzeria & Chicago Italian Beef in Old Greenëich, Connecticut Greenëich Pizzeria, organizuan edhe këtë vit piknikun vjetor me gatime tradicionale shqiptare.

Pikniku Vjetor 2021 AYC u organizua në Byram Park, Greenwich CT dhe bëri bashkë shumë shqiptarë të Diasporës. Aktivitetet ishin të shumta për fëmijë dhe të rritur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Albanian Youth Center Greenwich” në bashkëpunim me restorantin shqiptar në SHBA “Çka Ka Qëllu” dhe Renapoli Pizzeria & Chicago Italian Beef in Old Greenëich, Connecticut Greenëich Pizzeria, organizuan edhe këtë vit piknikun vjetor me gatime tradicionale shqiptare.

Pikniku Vjetor 2021 AYC u organizua në Byram Park, Greenwich CT dhe bëri bashkë shumë shqiptarë të Diasporës. Aktivitetet ishin të shumta për fëmijë dhe të rritur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Albanian Youth Center Greenwich” në bashkëpunim me restorantin shqiptar në SHBA “Çka Ka Qëllu” dhe Renapoli Pizzeria & Chicago Italian Beef in Old Greenëich, Connecticut Greenëich Pizzeria, organizuan edhe këtë vit piknikun vjetor me gatime tradicionale shqiptare.

Pikniku Vjetor 2021 AYC u organizua në Byram Park, Greenwich CT dhe bëri bashkë shumë shqiptarë të Diasporës. Aktivitetet ishin të shumta për fëmijë dhe të rritur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.