Greqi/ Ambasada njofton mbërritjen e dokumentave ID deri në këtë datë

E shtunë, 27 Nëntor, 2021
E shtunë, 27 Nëntor, 2021

Greqi/ Ambasada njofton mbërritjen e dokumentave ID deri në këtë datë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 20 gusht 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës:

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 20 gusht 2021.

Për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID, lutemi paraqituni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore, nga e hëna në të premte, ora 08:00-15:00 ose na kontaktoni në adresën tonë elektronike consulate.athens@mfa.gov.al për t’ju ofruar shërbimin nëpërmjet dërgesave postare.

Gjithashtu sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 20 gusht 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse. Jini në pritje të tyre në ditët në vijim.”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se shtetasit të cilët kanë kryer aplikim për dokumente biometrikë (pasaportë dhe kartë identiteti) deri më datë 20 gusht 2021 mund të tërheqin dokumentat pranë Zyrës Konsullore në Athinë.

Njoftimi i Ambasadës:

“Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat ID për aplikimet e kryera deri në datën 20 gusht 2021.

Për tërheqjen e Pasaportave dhe Kartave ID, lutemi paraqituni pranë sporteleve të Zyrës Konsullore, nga e hëna në të premte, ora 08:00-15:00 ose na kontaktoni në adresën tonë elektronike consulate.athens@mfa.gov.al për t’ju ofruar shërbimin nëpërmjet dërgesave postare.

Gjithashtu sqarohet se janë postuar të gjitha dokumentet për aplikimet e kryera deri në datën 20 gusht 2021, për të cilat pranë Zyrës Konsullore është dorëzuar deklarata përkatëse. Jini në pritje të tyre në ditët në vijim.”

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.