Zgjedhjet lokale në Kosovë, Diaspora edhe 20 ditë kohë për t’u regjistruar

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Zgjedhjet lokale në Kosovë, Diaspora edhe 20 ditë kohë për t’u regjistruar

Kanë mbetur edhe 20 ditë për t’u regjistruar si votues jashtë vendit për zgjedhjet lokale në Kosovë.

Zgjedhjet lokale do të mbahen më 17 tetor 2021. Deri me datën 29 Korrik 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka pranuar 1801 aplikime për regjistrim për të votuar nga jashtë vendit (përmes postës).

1690 aplikime janë aprovuar dhe 110 janë refuzuar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Kanë mbetur edhe 20 ditë për t’u regjistruar si votues jashtë vendit për zgjedhjet lokale në Kosovë.

Zgjedhjet lokale do të mbahen më 17 tetor 2021. Deri me datën 29 Korrik 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka pranuar 1801 aplikime për regjistrim për të votuar nga jashtë vendit (përmes postës).

1690 aplikime janë aprovuar dhe 110 janë refuzuar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Kanë mbetur edhe 20 ditë për t’u regjistruar si votues jashtë vendit për zgjedhjet lokale në Kosovë.

Zgjedhjet lokale do të mbahen më 17 tetor 2021. Deri me datën 29 Korrik 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka pranuar 1801 aplikime për regjistrim për të votuar nga jashtë vendit (përmes postës).

1690 aplikime janë aprovuar dhe 110 janë refuzuar.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.