Foto/ Vjosa “pushton” sheshin Duomo të Milanos

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Foto/ Vjosa “pushton” sheshin Duomo të Milanos

“Vjosa park kombëtar, tani” është slogani i vendosur në sheshin kryesor të Milanos, në Duomo, teksa është shpalosur në sheshe të ndryshme të botës.

Aktivistë të kësaj kauze kanë marrë edhe vëmendjen e personave me famë botërore si Leonardo Di Caprio. Prej kohësh ajo është bërë një çështje e diskutuar duke marrë dhe formën e një fushatë ndërkombëtare për ti dhënë statusin park kombëtar për bukuritë e rralla që u servir turistëve dhe si lumi i fundit i egër në Europë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Vjosa park kombëtar, tani” është slogani i vendosur në sheshin kryesor të Milanos, në Duomo, teksa është shpalosur në sheshe të ndryshme të botës.

Aktivistë të kësaj kauze kanë marrë edhe vëmendjen e personave me famë botërore si Leonardo Di Caprio. Prej kohësh ajo është bërë një çështje e diskutuar duke marrë dhe formën e një fushatë ndërkombëtare për ti dhënë statusin park kombëtar për bukuritë e rralla që u servir turistëve dhe si lumi i fundit i egër në Europë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Vjosa park kombëtar, tani” është slogani i vendosur në sheshin kryesor të Milanos, në Duomo, teksa është shpalosur në sheshe të ndryshme të botës.

Aktivistë të kësaj kauze kanë marrë edhe vëmendjen e personave me famë botërore si Leonardo Di Caprio. Prej kohësh ajo është bërë një çështje e diskutuar duke marrë dhe formën e një fushatë ndërkombëtare për ti dhënë statusin park kombëtar për bukuritë e rralla që u servir turistëve dhe si lumi i fundit i egër në Europë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.