Greqi/ Komuniteti Shqiptar në Hania, urë bashkëpunimi me organizatat lokale

E premte, 26 Nëntor, 2021
E premte, 26 Nëntor, 2021

Greqi/ Komuniteti Shqiptar në Hania, urë bashkëpunimi me organizatat lokale

Komuniteti Shqiptar në Hania po ndërton ura bashkëpunimi me organizata dhe organizma lokalë të kësaj prefekture, duke qenë në shërbim të bashkëatdhetarëve.

Kryetari Komunitetit Afrim Avdiaj zhvilloi këtë të martë (20 korrik) një takim me punonjësit e Programit të Promovimit të Vetë-Ndihmës në Chania.

Gjatë këtij takimit, u diskutua puna e Komunitetit Shqiptar, u prezantua mënyra e funksionimit të Programit të Promovimit të Ndihmës dhe u hap një kanal komunikimi për bashkëpunimin në të ardhmen.

Sakaq, komuniteti i bën thirrje bashkëatdhetarëve që kanë nevojë për ndihmë të tillë të komunikojnë me ta për tu prezantuar me këtë program që është falas.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Komuniteti Shqiptar në Hania po ndërton ura bashkëpunimi me organizata dhe organizma lokalë të kësaj prefekture, duke qenë në shërbim të bashkëatdhetarëve.

Kryetari Komunitetit Afrim Avdiaj zhvilloi këtë të martë (20 korrik) një takim me punonjësit e Programit të Promovimit të Vetë-Ndihmës në Chania.

Gjatë këtij takimit, u diskutua puna e Komunitetit Shqiptar, u prezantua mënyra e funksionimit të Programit të Promovimit të Ndihmës dhe u hap një kanal komunikimi për bashkëpunimin në të ardhmen.

Sakaq, komuniteti i bën thirrje bashkëatdhetarëve që kanë nevojë për ndihmë të tillë të komunikojnë me ta për tu prezantuar me këtë program që është falas.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.