Albania-Italia Solo Andata/ Monologu i aktores Marbjena Imeraj rikthehet në Romë

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Albania-Italia Solo Andata/ Monologu i aktores Marbjena Imeraj rikthehet në Romë

Rikthehet në gusht në skenë vepra “Shqipëri-Itali vetëm vajtje”. Në gusht monologu i Marbjena Imeraj, aktores shqiptarë në Itali, do të jepet në festivalin “I solisti del Teatro”.

Kushdo që ka humbur monologun e saj biografik mund ta ndjekë në Romë më 7 gusht. Imeraj tregon historinë e jetës së saj, një grua e re që hipi në anije për t’u larguar nga Shqipëria në Itali, në kërkim të lumturisë.

Një monolog tragjik-komik biografik që trego historinë e vërtetë të saj, një grua e re që hipi në anije për tu larguar nga Shqipëria në Itali në kërkim të lumturisë së saj.

Një udhëtim i vështirë dhe me një seri ngjarjesh që Marbjena nuk e ka lënë kurrë veten të dëshpërohet, duke kapërcyer dhunën, abuzimin, gjë që tregon guximin e saj edhe më shumë.

Marbjena përjeton dhunë, duke e kapërcyer atë. Ajo përjeton rënien e regjimit komunist dhe luftën civile pasuese, duke parë përpara dhe duke ushqyer ëndrrën për të guxuar. Sot jeton humbjen e një shoqeje, të detyruar të prostituojë dhe më pas atë të një motre, e cila bëri vetëvrasje. Ajo jeton një udhëtim shprese, nga Shqipëria në Itali, duke nxitur dëshirën për të zbuluar një vend, i cili më pas rezulton se është armiqësor dhe shpesh racist. Të gjitha për dashurinë e jetës dhe atë ëndërr të quajtur teatër.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Rikthehet në gusht në skenë vepra “Shqipëri-Itali vetëm vajtje”. Në gusht monologu i Marbjena Imeraj, aktores shqiptarë në Itali, do të jepet në festivalin “I solisti del Teatro”.

Kushdo që ka humbur monologun e saj biografik mund ta ndjekë në Romë më 7 gusht. Imeraj tregon historinë e jetës së saj, një grua e re që hipi në anije për t’u larguar nga Shqipëria në Itali, në kërkim të lumturisë.

Një monolog tragjik-komik biografik që trego historinë e vërtetë të saj, një grua e re që hipi në anije për tu larguar nga Shqipëria në Itali në kërkim të lumturisë së saj.

Një udhëtim i vështirë dhe me një seri ngjarjesh që Marbjena nuk e ka lënë kurrë veten të dëshpërohet, duke kapërcyer dhunën, abuzimin, gjë që tregon guximin e saj edhe më shumë.

Marbjena përjeton dhunë, duke e kapërcyer atë. Ajo përjeton rënien e regjimit komunist dhe luftën civile pasuese, duke parë përpara dhe duke ushqyer ëndrrën për të guxuar. Sot jeton humbjen e një shoqeje, të detyruar të prostituojë dhe më pas atë të një motre, e cila bëri vetëvrasje. Ajo jeton një udhëtim shprese, nga Shqipëria në Itali, duke nxitur dëshirën për të zbuluar një vend, i cili më pas rezulton se është armiqësor dhe shpesh racist. Të gjitha për dashurinë e jetës dhe atë ëndërr të quajtur teatër.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.  

Rikthehet në gusht në skenë vepra “Shqipëri-Itali vetëm vajtje”. Në gusht monologu i Marbjena Imeraj, aktores shqiptarë në Itali, do të jepet në festivalin “I solisti del Teatro”.

Kushdo që ka humbur monologun e saj biografik mund ta ndjekë në Romë më 7 gusht. Imeraj tregon historinë e jetës së saj, një grua e re që hipi në anije për t’u larguar nga Shqipëria në Itali, në kërkim të lumturisë.

Një monolog tragjik-komik biografik që trego historinë e vërtetë të saj, një grua e re që hipi në anije për tu larguar nga Shqipëria në Itali në kërkim të lumturisë së saj.

Një udhëtim i vështirë dhe me një seri ngjarjesh që Marbjena nuk e ka lënë kurrë veten të dëshpërohet, duke kapërcyer dhunën, abuzimin, gjë që tregon guximin e saj edhe më shumë.

Marbjena përjeton dhunë, duke e kapërcyer atë. Ajo përjeton rënien e regjimit komunist dhe luftën civile pasuese, duke parë përpara dhe duke ushqyer ëndrrën për të guxuar. Sot jeton humbjen e një shoqeje, të detyruar të prostituojë dhe më pas atë të një motre, e cila bëri vetëvrasje. Ajo jeton një udhëtim shprese, nga Shqipëria në Itali, duke nxitur dëshirën për të zbuluar një vend, i cili më pas rezulton se është armiqësor dhe shpesh racist. Të gjitha për dashurinë e jetës dhe atë ëndërr të quajtur teatër.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.