Portrete të figurave historike shqiptare nga piktori Gazmend Freitag

E diel, 28 Maj, 2023
E diel, 28 Maj, 2023

Portrete të figurave historike shqiptare nga piktori Gazmend Freitag

Çfarë e motivon një artist të vizatojë portrete të figurave historike?

Magjepsja dhe respekti, thotë piktori Gazmend Freitag, i cili realizon portete të të suksesshmëve, të guximtarëve, të mirëve, krijuesve shiptarë kudo në botë.

Poetët, luftëtarët dhe studiuesit që janë thelbësorë për popullin shqiptar dhe vetë-imazhin e tyre zënë një vend të veçantë në zemrën e artistit dhe koleksionit të tij që është vazhdimisht në zgjerim.

Piktori shqiptar nga Kosova, Gazmend Freitag, jeton dhe punon prej 16 vitesh në Linz të Austrisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Çfarë e motivon një artist të vizatojë portrete të figurave historike?

Magjepsja dhe respekti, thotë piktori Gazmend Freitag, i cili realizon portete të të suksesshmëve, të guximtarëve, të mirëve, krijuesve shiptarë kudo në botë.

Poetët, luftëtarët dhe studiuesit që janë thelbësorë për popullin shqiptar dhe vetë-imazhin e tyre zënë një vend të veçantë në zemrën e artistit dhe koleksionit të tij që është vazhdimisht në zgjerim.

Piktori shqiptar nga Kosova, Gazmend Freitag, jeton dhe punon prej 16 vitesh në Linz të Austrisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Çfarë e motivon një artist të vizatojë portrete të figurave historike?

Magjepsja dhe respekti, thotë piktori Gazmend Freitag, i cili realizon portete të të suksesshmëve, të guximtarëve, të mirëve, krijuesve shiptarë kudo në botë.

Poetët, luftëtarët dhe studiuesit që janë thelbësorë për popullin shqiptar dhe vetë-imazhin e tyre zënë një vend të veçantë në zemrën e artistit dhe koleksionit të tij që është vazhdimisht në zgjerim.

Piktori shqiptar nga Kosova, Gazmend Freitag, jeton dhe punon prej 16 vitesh në Linz të Austrisë.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.