Turqi/”Mësojmë shqip”, kurs gjuhe për biznesmenët e rinj shqiptarë

E mërkurë, 21 Prill, 2021
E mërkurë, 21 Prill, 2021

Turqi/”Mësojmë shqip”, kurs gjuhe për biznesmenët e rinj shqiptarë

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë, “Mësojmë Shqip” ka hapur një klasë të veçantë, atë të mësimit të gjuhës shqipe nga biznesmenët e rinj me origjinë shqiptare.

Kështu kjo shkollë vijon punën e saj me projekte të reja e drejt sukseseve të reja në shërbim të komunitetit dhe bashkë me komunitetin.

Në një intervistë më herët për Diaspora Shqiptare, mësuesja Teuta Tabaku, themeluesja e kësaj shkolle se interesi i emigrantëve shqiptarë në Turqi është rritur çdo vit, dhe kjo ka ardhur edhe falë punës që kam bërë në kurset e gjuhës shqipe, mbledhjet, konferencat, seminaret etj.

“Gjatë mësimit, unë nuk shpjegoj vetëm gramatikën e gjuhës shqipe, por çdo temë e lidh me historinë, kulturën, letërsinë, gjeografinë e të gjitha trojeve tona. Në fund e lidh edhe me vendin ku jetojmë”, ka thënë ajo.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Shkolla shqipe në Bursa të Turqisë, “Mësojmë Shqip” ka hapur një klasë të veçantë, atë të mësimit të gjuhës shqipe nga biznesmenët e rinj me origjinë shqiptare.

Kështu kjo shkollë vijon punën e saj me projekte të reja e drejt sukseseve të reja në shërbim të komunitetit dhe bashkë me komunitetin.

Në një intervistë më herët për Diaspora Shqiptare, mësuesja Teuta Tabaku, themeluesja e kësaj shkolle se interesi i emigrantëve shqiptarë në Turqi është rritur çdo vit, dhe kjo ka ardhur edhe falë punës që kam bërë në kurset e gjuhës shqipe, mbledhjet, konferencat, seminaret etj.

“Gjatë mësimit, unë nuk shpjegoj vetëm gramatikën e gjuhës shqipe, por çdo temë e lidh me historinë, kulturën, letërsinë, gjeografinë e të gjitha trojeve tona. Në fund e lidh edhe me vendin ku jetojmë”, ka thënë ajo.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.