Turqi/Konsullata në Stamboll:Nga 14 janari nis aplikimi për dokumente biometrike

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Turqi/Konsullata në Stamboll:Nga 14 janari nis aplikimi për dokumente biometrike

Duke nisur nga 14 janari shqiptarët rezidentë në Turqi mund të pajisen me dokumente biometrike në Konsullatën e Përgjithshme në Stamboll.

Ka qenë vetë konsullata që ka dhënë njoftimin dhe tashmë shqiptarët në Turqi mund të aplikojnë pasaportat dhe kartat e identitetit në Stamboll.

Në nëntor të vitit të shkuar Ministria e Brendshme e Shqipërisë bëri të ditur se hapen gjashtë zyra të reja për aplikimin e dokumenteve biometrike jashtë vendit, duke e çuar në total në mbarë botën në 14 të tilla.

Lexo edhe- Dokumentet biometrike, hapen 6 zyra të reja në shtetet evropiane për aplikim

Zyrat e reja të aplikimit hapen pranë Konsullatës në Bari, Itali, si dhe Ambasadave Shqiptare në Vjenë, Austri; në Paris, Francë; në Berlin, Gjermani; në Stokholm, Suedi dhe në Stamboll, Turqi.

NJOFTIMI I KONSULLATES NE STAMBOLL

Njoftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë rezidentë në Turqi se duke filluar nga dita nesërme, 14 Janar 2021 Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Stamboll do të fillojë të ofrojë shërbimin e pajisjes me pasaportë biometrike dhe kartë indentiteti. 🇦🇱-🇹🇷
Të gjithë të interesuarit të ndjekin hap pas hapi udhëzimet për aplikimin në platformën elektronike E-Albania:
♦️KLIKO adresën/ëebsite www.e-albania.al
♦️Fillo Procedurën “REGJISTROHU”
♦️Më pas shtyp butonin “HYR” dhe zgjidhni mënyrën e identifikimit – klikoni tek ikona “Qytetar”
♦️Kliko tek rubrika “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE”
♦️Kliko tek “Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (Turqi, Përfaqësia Stamboll)”
♦️Shtypni butonin “përdor” dhe plotësoni formularin e aplikimit. Pasi të keni kryer aplikimin.
Regjistrimin dhe Aplikimin duhet ta beni vetëm në Kompiuter ose në Celularin tuaj shkarkoni programin në Play Store (e-albania).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Duke nisur nga 14 janari shqiptarët rezidentë në Turqi mund të pajisen me dokumente biometrike në Konsullatën e Përgjithshme në Stamboll.

Ka qenë vetë konsullata që ka dhënë njoftimin dhe tashmë shqiptarët në Turqi mund të aplikojnë pasaportat dhe kartat e identitetit në Stamboll.

Në nëntor të vitit të shkuar Ministria e Brendshme e Shqipërisë bëri të ditur se hapen gjashtë zyra të reja për aplikimin e dokumenteve biometrike jashtë vendit, duke e çuar në total në mbarë botën në 14 të tilla.

Lexo edhe- Dokumentet biometrike, hapen 6 zyra të reja në shtetet evropiane për aplikim

Zyrat e reja të aplikimit hapen pranë Konsullatës në Bari, Itali, si dhe Ambasadave Shqiptare në Vjenë, Austri; në Paris, Francë; në Berlin, Gjermani; në Stokholm, Suedi dhe në Stamboll, Turqi.

NJOFTIMI I KONSULLATES NE STAMBOLL

Njoftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë rezidentë në Turqi se duke filluar nga dita nesërme, 14 Janar 2021 Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Stamboll do të fillojë të ofrojë shërbimin e pajisjes me pasaportë biometrike dhe kartë indentiteti. 🇦🇱-🇹🇷
Të gjithë të interesuarit të ndjekin hap pas hapi udhëzimet për aplikimin në platformën elektronike E-Albania:
♦️KLIKO adresën/ëebsite www.e-albania.al
♦️Fillo Procedurën “REGJISTROHU”
♦️Më pas shtyp butonin “HYR” dhe zgjidhni mënyrën e identifikimit – klikoni tek ikona “Qytetar”
♦️Kliko tek rubrika “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE”
♦️Kliko tek “Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (Turqi, Përfaqësia Stamboll)”
♦️Shtypni butonin “përdor” dhe plotësoni formularin e aplikimit. Pasi të keni kryer aplikimin.
Regjistrimin dhe Aplikimin duhet ta beni vetëm në Kompiuter ose në Celularin tuaj shkarkoni programin në Play Store (e-albania).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

Duke nisur nga 14 janari shqiptarët rezidentë në Turqi mund të pajisen me dokumente biometrike në Konsullatën e Përgjithshme në Stamboll.

Ka qenë vetë konsullata që ka dhënë njoftimin dhe tashmë shqiptarët në Turqi mund të aplikojnë pasaportat dhe kartat e identitetit në Stamboll.

Në nëntor të vitit të shkuar Ministria e Brendshme e Shqipërisë bëri të ditur se hapen gjashtë zyra të reja për aplikimin e dokumenteve biometrike jashtë vendit, duke e çuar në total në mbarë botën në 14 të tilla.

Lexo edhe- Dokumentet biometrike, hapen 6 zyra të reja në shtetet evropiane për aplikim

Zyrat e reja të aplikimit hapen pranë Konsullatës në Bari, Itali, si dhe Ambasadave Shqiptare në Vjenë, Austri; në Paris, Francë; në Berlin, Gjermani; në Stokholm, Suedi dhe në Stamboll, Turqi.

NJOFTIMI I KONSULLATES NE STAMBOLL

Njoftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë rezidentë në Turqi se duke filluar nga dita nesërme, 14 Janar 2021 Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Stamboll do të fillojë të ofrojë shërbimin e pajisjes me pasaportë biometrike dhe kartë indentiteti. 🇦🇱-🇹🇷
Të gjithë të interesuarit të ndjekin hap pas hapi udhëzimet për aplikimin në platformën elektronike E-Albania:
♦️KLIKO adresën/ëebsite www.e-albania.al
♦️Fillo Procedurën “REGJISTROHU”
♦️Më pas shtyp butonin “HYR” dhe zgjidhni mënyrën e identifikimit – klikoni tek ikona “Qytetar”
♦️Kliko tek rubrika “SHËRBIMET KONSULLORE ONLINE”
♦️Kliko tek “Aplikim për pasaportë dhe kartë identiteti (Turqi, Përfaqësia Stamboll)”
♦️Shtypni butonin “përdor” dhe plotësoni formularin e aplikimit. Pasi të keni kryer aplikimin.
Regjistrimin dhe Aplikimin duhet ta beni vetëm në Kompiuter ose në Celularin tuaj shkarkoni programin në Play Store (e-albania).

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.