SHBA/ Reperi shqiptar Gashi zbulon emrin e albumit të ri

E enjte, 13 Qershor, 2024
E enjte, 13 Qershor, 2024

SHBA/ Reperi shqiptar Gashi zbulon emrin e albumit të ri

“Elevators” do të jetë emri i albumit të ri të reperit shqiptar me famë botërore, Gashi.

Ka qenë vetë këngëtari që ka zbuluar emrin e albumit përmes një postimi në rrjete sociale. Ai zbulon dhe arsyen pse e ka quajtur kështu, duke u shprehur se për 2021 mendon se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi lart, njësoj si një ashensor.

“Elevators” do të jetë emri i albumit tim të ri… të gjithë ata që më njohin e dinë se i urrej (shen. i redaksisë: ashensorët)… vendosa ta quaj atë sepse për 2021 mendoj se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi më lart”, shkruan Gashi.

Lexo edhe- Gashi rrëfen në një libër historinë e tij të emigrimit

Gashi ka zbuluar më herët se po sjell në treg një libër të tij debtues që pritet të publikohet në vitin që sapo hymë, sipas marrëveshjes së nënshkruar me agjencinë kanadeze TSPA.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

 

“Elevators” do të jetë emri i albumit të ri të reperit shqiptar me famë botërore, Gashi.

Ka qenë vetë këngëtari që ka zbuluar emrin e albumit përmes një postimi në rrjete sociale. Ai zbulon dhe arsyen pse e ka quajtur kështu, duke u shprehur se për 2021 mendon se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi lart, njësoj si një ashensor.

“Elevators” do të jetë emri i albumit tim të ri… të gjithë ata që më njohin e dinë se i urrej (shen. i redaksisë: ashensorët)… vendosa ta quaj atë sepse për 2021 mendoj se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi më lart”, shkruan Gashi.

Lexo edhe- Gashi rrëfen në një libër historinë e tij të emigrimit

Gashi ka zbuluar më herët se po sjell në treg një libër të tij debtues që pritet të publikohet në vitin që sapo hymë, sipas marrëveshjes së nënshkruar me agjencinë kanadeze TSPA.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

 

“Elevators” do të jetë emri i albumit të ri të reperit shqiptar me famë botërore, Gashi.

Ka qenë vetë këngëtari që ka zbuluar emrin e albumit përmes një postimi në rrjete sociale. Ai zbulon dhe arsyen pse e ka quajtur kështu, duke u shprehur se për 2021 mendon se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi lart, njësoj si një ashensor.

“Elevators” do të jetë emri i albumit tim të ri… të gjithë ata që më njohin e dinë se i urrej (shen. i redaksisë: ashensorët)… vendosa ta quaj atë sepse për 2021 mendoj se duhet të përballemi me të gjitha frikërat tona në mënyrë që të ngrihemi më lart”, shkruan Gashi.

Lexo edhe- Gashi rrëfen në një libër historinë e tij të emigrimit

Gashi ka zbuluar më herët se po sjell në treg një libër të tij debtues që pritet të publikohet në vitin që sapo hymë, sipas marrëveshjes së nënshkruar me agjencinë kanadeze TSPA.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.