Video/ Nxënësit e “Shkollës Shqipe” në Zvicër poezi dedikuar 28 Nëntorit

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

Video/ Nxënësit e “Shkollës Shqipe” në Zvicër poezi dedikuar 28 Nëntorit

Nxënësit e “Shkollës Shqipe” në Zvicër me rastin e festave të Nëntorit kanë recituar poezi dedikuar Pavarësisë së Shqipërisë dhe Flamurit Kombëtarë.

Pavarësisht kushteve të vështira për shkak të pandemisë të gjitha shkollat shqipe në Diasporë kanë organizuar aktivitete të ndryshme, edhe pse jo të përmasave si vite më parë, ku festat në këto data kanë qenë gjithmonë madhështore.

Nxënësit e “Shkollës Shqipe” në Zvicër me rastin e festave të Nëntorit kanë recituar poezi dedikuar Pavarësisë së Shqipërisë dhe Flamurit Kombëtarë.

Pavarësisht kushteve të vështira për shkak të pandemisë të gjitha shkollat shqipe në Diasporë kanë organizuar aktivitete të ndryshme, edhe pse jo të përmasave si vite më parë, ku festat në këto data kanë qenë gjithmonë madhështore.