UEFA/ Gjyqtarë kosovarë për ndeshjen ndërkombëtare

E diel, 17 Janar, 2021
E diel, 17 Janar, 2021

UEFA/ Gjyqtarë kosovarë për ndeshjen ndërkombëtare

Ndeshja Kazakistan- Ishujt Faroe do të jenë në gjykimin e gjyqtarëve kosovarë të deleguar nga UEFA.

Bëhet fjalës për gjyqtarin kosovar Visar Kastrati, i cili është tcaktuar për këtë ndeshje ndërkombëtare për kualifikimet e Kampionatit Europian U-21.

Kjo ndeshje do të zhvillohet në stadiumin “KazhimukanMunaytpasov” në Shymkent të Kazakistanit më 17 nëntor.

Ndërkohë që dhe asistentët e Kastratit do të jenë nga Kosova e bëhet fjalë për Edmond Zeqiri dhe Burim Jahmurataj.

Bazuar në protokollin e UEFA-së, gjyqtarët i janë nënshtruar testit për COVID-19 dhe të gjithë kanë rezultuar negativ.

Ndeshja Kazakistan- Ishujt Faroe do të jenë në gjykimin e gjyqtarëve kosovarë të deleguar nga UEFA.

Bëhet fjalës për gjyqtarin kosovar Visar Kastrati, i cili është tcaktuar për këtë ndeshje ndërkombëtare për kualifikimet e Kampionatit Europian U-21.

Kjo ndeshje do të zhvillohet në stadiumin “KazhimukanMunaytpasov” në Shymkent të Kazakistanit më 17 nëntor.

Ndërkohë që dhe asistentët e Kastratit do të jenë nga Kosova e bëhet fjalë për Edmond Zeqiri dhe Burim Jahmurataj.

Bazuar në protokollin e UEFA-së, gjyqtarët i janë nënshtruar testit për COVID-19 dhe të gjithë kanë rezultuar negativ.