Foto dite / Nënë Tereza në komunitetin shqiptaro-amerikan në New York 1976

E martë, 20 Tetor, 2020
E martë, 20 Tetor, 2020

Foto dite / Nënë Tereza në komunitetin shqiptaro-amerikan në New York 1976

Nga e majta Nënë Tereza, Monsinjor Zef Oroshi (katolik) dhe At Arthur Liolin (ortodoks). Kjo foto është shkrepur disa vite para se Nënë Terezës ti jepej çmimi Nobel për paqen dhe të bëhej e njohur në gjithë botë.  Vizita e parë e regjistruar e Nënë Terezës në kishën shqiptare në New York është në vitin 1972.

Foto kortezi Ruben Avxhiu

Nga e majta Nënë Tereza, Monsinjor Zef Oroshi (katolik) dhe At Arthur Liolin (ortodoks). Kjo foto është shkrepur disa vite para se Nënë Terezës ti jepej çmimi Nobel për paqen dhe të bëhej e njohur në gjithë botë.  Vizita e parë e regjistruar e Nënë Terezës në kishën shqiptare në New York është në vitin 1972.

Foto kortezi Ruben Avxhiu