Itali / Gazetarja shqiptare pjesë e jurisë së “Globo D’Oro”

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Itali / Gazetarja shqiptare pjesë e jurisë së “Globo D’Oro”

Gazetarja shqiptare në Itali, Alba Kepi, nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ka bërë me dije se ajo ka qenë pjesë e jurisë në festivalin kinematografik Globo D’Oro.

Festivali kinematografik “Globo D’Oro” është “Golden Globe” italian dhe juria përbëhet nga gazetarë të huaj që punojnë në Romë dhe një ndër ta ishte edhe Alba Kepi.

Gazetarja shkruar se ndihet shumë e kënaqur pasi në listën e fituesve janë të gjithë ata që ajo i ka votuar me pikë maksimale.

Statusi i saj:

Festivali kinematografik Globo D’Oro i gazetareve korespondente te huaj ne Itali eshte nga vleresimet me te rendesishme te Kinemase Italiane se bashku me David di Donatello e Nastro d’Argento. Sivjet Festivali festoj 60 vjetorin e tij, e une pata nderin te jem pjese e Jurise se pergjithshme, dhe e Jurise se filmit dokumentar.

Qe nje eksperience e jashtezakonshme ku mesova shume e dhashe shume. Pata mundesi te njihesha me producent, regjizore, autore e aktore te talentuar italiane. Qe dhe nje Festival i veshtire qe per shkak te pandemise na e komplikoj punen por dhe na limitoj festen tone te pervitshme te dhenies se cmimeve.

Ndjehem e kenaqur qe ne listen e fituesve jane te gjithe ata qe i kam vleresuar maksimalisht ne vote. Pak ore me pare beme publik fituesit e vleresuar me cmimin tone Globo D’Oro.

Falenderim i vecante per komitetin drejtues te Festivalit e te gjithe koleget anetare te jurise.

Video eshte e realizuar nga i talentuari Silvio Pucci e ne foto Jam duke vleresuar regjizorin e filmit dokumentar “Vulnerabile bellezza” Manuele Mandolesi.

Gazetarja shqiptare në Itali, Alba Kepi, nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ka bërë me dije se ajo ka qenë pjesë e jurisë në festivalin kinematografik Globo D’Oro.

Festivali kinematografik “Globo D’Oro” është “Golden Globe” italian dhe juria përbëhet nga gazetarë të huaj që punojnë në Romë dhe një ndër ta ishte edhe Alba Kepi.

Gazetarja shkruar se ndihet shumë e kënaqur pasi në listën e fituesve janë të gjithë ata që ajo i ka votuar me pikë maksimale.

Statusi i saj:

Festivali kinematografik Globo D’Oro i gazetareve korespondente te huaj ne Itali eshte nga vleresimet me te rendesishme te Kinemase Italiane se bashku me David di Donatello e Nastro d’Argento. Sivjet Festivali festoj 60 vjetorin e tij, e une pata nderin te jem pjese e Jurise se pergjithshme, dhe e Jurise se filmit dokumentar.

Qe nje eksperience e jashtezakonshme ku mesova shume e dhashe shume. Pata mundesi te njihesha me producent, regjizore, autore e aktore te talentuar italiane. Qe dhe nje Festival i veshtire qe per shkak te pandemise na e komplikoj punen por dhe na limitoj festen tone te pervitshme te dhenies se cmimeve.

Ndjehem e kenaqur qe ne listen e fituesve jane te gjithe ata qe i kam vleresuar maksimalisht ne vote. Pak ore me pare beme publik fituesit e vleresuar me cmimin tone Globo D’Oro.

Falenderim i vecante per komitetin drejtues te Festivalit e te gjithe koleget anetare te jurise.

Video eshte e realizuar nga i talentuari Silvio Pucci e ne foto Jam duke vleresuar regjizorin e filmit dokumentar “Vulnerabile bellezza” Manuele Mandolesi.

Gazetarja shqiptare në Itali, Alba Kepi, nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ka bërë me dije se ajo ka qenë pjesë e jurisë në festivalin kinematografik Globo D’Oro.

Festivali kinematografik “Globo D’Oro” është “Golden Globe” italian dhe juria përbëhet nga gazetarë të huaj që punojnë në Romë dhe një ndër ta ishte edhe Alba Kepi.

Gazetarja shkruar se ndihet shumë e kënaqur pasi në listën e fituesve janë të gjithë ata që ajo i ka votuar me pikë maksimale.

Statusi i saj:

Festivali kinematografik Globo D’Oro i gazetareve korespondente te huaj ne Itali eshte nga vleresimet me te rendesishme te Kinemase Italiane se bashku me David di Donatello e Nastro d’Argento. Sivjet Festivali festoj 60 vjetorin e tij, e une pata nderin te jem pjese e Jurise se pergjithshme, dhe e Jurise se filmit dokumentar.

Qe nje eksperience e jashtezakonshme ku mesova shume e dhashe shume. Pata mundesi te njihesha me producent, regjizore, autore e aktore te talentuar italiane. Qe dhe nje Festival i veshtire qe per shkak te pandemise na e komplikoj punen por dhe na limitoj festen tone te pervitshme te dhenies se cmimeve.

Ndjehem e kenaqur qe ne listen e fituesve jane te gjithe ata qe i kam vleresuar maksimalisht ne vote. Pak ore me pare beme publik fituesit e vleresuar me cmimin tone Globo D’Oro.

Falenderim i vecante per komitetin drejtues te Festivalit e te gjithe koleget anetare te jurise.

Video eshte e realizuar nga i talentuari Silvio Pucci e ne foto Jam duke vleresuar regjizorin e filmit dokumentar “Vulnerabile bellezza” Manuele Mandolesi.