SHBA / Shqiptari ndihmon me ushqime falas ekipet në vijën e parë kundër COVID-19

E diel, 5 Maj, 2024
E diel, 5 Maj, 2024

SHBA / Shqiptari ndihmon me ushqime falas ekipet në vijën e parë kundër COVID-19

Bujarisë së shqiptarit Premtim “Tim” Gjonbalaj në këtë kohë pandanemie, i ka bërë jehonë edhe revista prestigjoze e turizmit “Weekly Travel”.

Megjithë situatës “Mikpritja – Butler” po funksionon me ritme të larta, me planet për të shërbyer afërsisht 400,000 ushqime këtë muaj-pandemie.

Sidoqoftë, në vend që të ofronte ushqime për mysafirët e zakonshëm të hotelit, “Mikpritja” e Butler, do t’u dorëzojë pjesën më të madhe të këtyre vakteve punonjësve mjekësorë dhe personelit tjetër thelbësor në të gjithë “Big Apple”, qytet i cili është epiqendra amerikane e pandemisë,”

“Ne kemi rreth 3,000 dhoma që ne jemi punësuar për t’i shërbyer, dhe këto janë dhoma që tani në keto hotele në New York janë zënë nga ata që shërbejnë në linjën e parë, ushtarakët, unifromat blu të policisë, infermierët dhe mjekët, si dhe disa pacientë të karantinuar,” tha themeluesi i “Mikpritja” e Butler” dhe CEO Tim Gjonbalaj duke shtuar se: “Dhe, ne po u shërbejmë atyre tre deri në katër vakte çdo ditë.”

Gjonbalalaj, për revistën “Weekly Travel” vlerësoi se ato 3,000 dhoma janë kryesisht akomodime që janë kontraktuar nga agjencitë qeveritare, si dhe disa dhoma të dhuruara, përbëjnë mbi 10,000 ushqime në ditë.

Mbi këto përpjekje, “Mikpritja” e Butler, është angazhuar të dhurojë 100,000 vakte për punonjësit e vijës së pare te frontit këtë muaj, duke koordinuar me Shoqatën e Infermierëve të Nju Jorkut për të furnizuar me ushqime falas edhe dy spitalet më të mëdha si New York-Presbyterian dhe Mount Sinai.

“Ne pame gjendjen në spitalet dhe thamë:” Na dërgoni një orar të ngrënies që ende duhet të plotësohet, dhe ne do të angazhohemi për këtë”, tha Gjonbalaj. “Ne duam të jemi një burim i besueshëm për ta, kështu që ne nuk do të dërgojmë vetëm disa qindra ushqime për uniformat blu, por për t’u siguruar që çdo periudhë vakti plotësohet për edhe per spitalet, çdo ditë. “

Ndërsa administrimi i një numri të tillë të dërgesave mund të duket si një sfidë logjistike, është një që është e përshtatshme në mënyrë unike për t’u përmbushur kerkesat dhe ajo eshte “Mikpritja” e Butler.

“Mikpritja” e Butler do të mbështesë sipas kërkesës për cdo vakt në 120 hotele të New York-ut, madje edhe hotele dy me katër yje në të gjithë New York. 

Edhe pse sektori i hoteleve në SHBA aktualisht përballet me presion të pashembullt, Gjonbalaj, është i shpejtë në perspektivat e rritjes së Mikpritjes së Butler Hospitality. Kompania po ecën përpara me planet për t’u zgjeruar në Chikago, Miami dhe Uashington këtë vit, si dhe për të thelluar shtrirjen e saj në Nju Jork e me gjere deri në Long Island City në Queens si dhe Brooklyn dhe Newark.

Bujarisë së shqiptarit Premtim “Tim” Gjonbalaj në këtë kohë pandanemie, i ka bërë jehonë edhe revista prestigjoze e turizmit “Weekly Travel”.

Megjithë situatës “Mikpritja – Butler” po funksionon me ritme të larta, me planet për të shërbyer afërsisht 400,000 ushqime këtë muaj-pandemie.

Sidoqoftë, në vend që të ofronte ushqime për mysafirët e zakonshëm të hotelit, “Mikpritja” e Butler, do t’u dorëzojë pjesën më të madhe të këtyre vakteve punonjësve mjekësorë dhe personelit tjetër thelbësor në të gjithë “Big Apple”, qytet i cili është epiqendra amerikane e pandemisë,”

“Ne kemi rreth 3,000 dhoma që ne jemi punësuar për t’i shërbyer, dhe këto janë dhoma që tani në keto hotele në New York janë zënë nga ata që shërbejnë në linjën e parë, ushtarakët, unifromat blu të policisë, infermierët dhe mjekët, si dhe disa pacientë të karantinuar,” tha themeluesi i “Mikpritja” e Butler” dhe CEO Tim Gjonbalaj duke shtuar se: “Dhe, ne po u shërbejmë atyre tre deri në katër vakte çdo ditë.”

Gjonbalalaj, për revistën “Weekly Travel” vlerësoi se ato 3,000 dhoma janë kryesisht akomodime që janë kontraktuar nga agjencitë qeveritare, si dhe disa dhoma të dhuruara, përbëjnë mbi 10,000 ushqime në ditë.

Mbi këto përpjekje, “Mikpritja” e Butler, është angazhuar të dhurojë 100,000 vakte për punonjësit e vijës së pare te frontit këtë muaj, duke koordinuar me Shoqatën e Infermierëve të Nju Jorkut për të furnizuar me ushqime falas edhe dy spitalet më të mëdha si New York-Presbyterian dhe Mount Sinai.

“Ne pame gjendjen në spitalet dhe thamë:” Na dërgoni një orar të ngrënies që ende duhet të plotësohet, dhe ne do të angazhohemi për këtë”, tha Gjonbalaj. “Ne duam të jemi një burim i besueshëm për ta, kështu që ne nuk do të dërgojmë vetëm disa qindra ushqime për uniformat blu, por për t’u siguruar që çdo periudhë vakti plotësohet për edhe per spitalet, çdo ditë. “

Ndërsa administrimi i një numri të tillë të dërgesave mund të duket si një sfidë logjistike, është një që është e përshtatshme në mënyrë unike për t’u përmbushur kerkesat dhe ajo eshte “Mikpritja” e Butler.

“Mikpritja” e Butler do të mbështesë sipas kërkesës për cdo vakt në 120 hotele të New York-ut, madje edhe hotele dy me katër yje në të gjithë New York. 

Edhe pse sektori i hoteleve në SHBA aktualisht përballet me presion të pashembullt, Gjonbalaj, është i shpejtë në perspektivat e rritjes së Mikpritjes së Butler Hospitality. Kompania po ecën përpara me planet për t’u zgjeruar në Chikago, Miami dhe Uashington këtë vit, si dhe për të thelluar shtrirjen e saj në Nju Jork e me gjere deri në Long Island City në Queens si dhe Brooklyn dhe Newark.

Bujarisë së shqiptarit Premtim “Tim” Gjonbalaj në këtë kohë pandanemie, i ka bërë jehonë edhe revista prestigjoze e turizmit “Weekly Travel”.

Megjithë situatës “Mikpritja – Butler” po funksionon me ritme të larta, me planet për të shërbyer afërsisht 400,000 ushqime këtë muaj-pandemie.

Sidoqoftë, në vend që të ofronte ushqime për mysafirët e zakonshëm të hotelit, “Mikpritja” e Butler, do t’u dorëzojë pjesën më të madhe të këtyre vakteve punonjësve mjekësorë dhe personelit tjetër thelbësor në të gjithë “Big Apple”, qytet i cili është epiqendra amerikane e pandemisë,”

“Ne kemi rreth 3,000 dhoma që ne jemi punësuar për t’i shërbyer, dhe këto janë dhoma që tani në keto hotele në New York janë zënë nga ata që shërbejnë në linjën e parë, ushtarakët, unifromat blu të policisë, infermierët dhe mjekët, si dhe disa pacientë të karantinuar,” tha themeluesi i “Mikpritja” e Butler” dhe CEO Tim Gjonbalaj duke shtuar se: “Dhe, ne po u shërbejmë atyre tre deri në katër vakte çdo ditë.”

Gjonbalalaj, për revistën “Weekly Travel” vlerësoi se ato 3,000 dhoma janë kryesisht akomodime që janë kontraktuar nga agjencitë qeveritare, si dhe disa dhoma të dhuruara, përbëjnë mbi 10,000 ushqime në ditë.

Mbi këto përpjekje, “Mikpritja” e Butler, është angazhuar të dhurojë 100,000 vakte për punonjësit e vijës së pare te frontit këtë muaj, duke koordinuar me Shoqatën e Infermierëve të Nju Jorkut për të furnizuar me ushqime falas edhe dy spitalet më të mëdha si New York-Presbyterian dhe Mount Sinai.

“Ne pame gjendjen në spitalet dhe thamë:” Na dërgoni një orar të ngrënies që ende duhet të plotësohet, dhe ne do të angazhohemi për këtë”, tha Gjonbalaj. “Ne duam të jemi një burim i besueshëm për ta, kështu që ne nuk do të dërgojmë vetëm disa qindra ushqime për uniformat blu, por për t’u siguruar që çdo periudhë vakti plotësohet për edhe per spitalet, çdo ditë. “

Ndërsa administrimi i një numri të tillë të dërgesave mund të duket si një sfidë logjistike, është një që është e përshtatshme në mënyrë unike për t’u përmbushur kerkesat dhe ajo eshte “Mikpritja” e Butler.

“Mikpritja” e Butler do të mbështesë sipas kërkesës për cdo vakt në 120 hotele të New York-ut, madje edhe hotele dy me katër yje në të gjithë New York. 

Edhe pse sektori i hoteleve në SHBA aktualisht përballet me presion të pashembullt, Gjonbalaj, është i shpejtë në perspektivat e rritjes së Mikpritjes së Butler Hospitality. Kompania po ecën përpara me planet për t’u zgjeruar në Chikago, Miami dhe Uashington këtë vit, si dhe për të thelluar shtrirjen e saj në Nju Jork e me gjere deri në Long Island City në Queens si dhe Brooklyn dhe Newark.