Krenari nga Suedia

E martë, 21 Mars, 2023
E martë, 21 Mars, 2023

Krenari nga Suedia

Më 28 janar 2023 isha në atë Bibliotekë në mbedhjen vjetore te Lidhjes së Përkthyesve dhe u ndjeva krenar me këtë me Rizah Sheqiri, Hamit Gurguri, Fetah Bahtir dhe Sokol Demaku. Krenar për ketë! Në maj të vitit 2017 në qytetin e Malmös u mbajt Mbledhja vjetore e Lidhjes së shrimtarëve të Suedisë anëtar të së cilës janë edhe katër shkrimtar dhe poet shqiptar, e ku me ketë rast në menyrë solemne Lidhjes së Shkrimtarëve të Suedisë iu dorëzua në fillim të mbeldhjes vjetore me një pikë të veqant Emblema e Lidhjes së Lezhës nga viti 1444 nga Qendra Kulturore Shqiptare Migjeni anëtar të së cilës janë tre shkrimtarë, e cila edhe sot qëndron krenare në biblioteken e Lidhjes së Shkrimatrëve të Suedisë në zyratë e saja në rrugën Drottningsgatan 88 në Stockholm.

 

Më 28 janar 2023 isha në atë Bibliotekë në mbedhjen vjetore te Lidhjes së Përkthyesve dhe u ndjeva krenar me këtë me Rizah Sheqiri, Hamit Gurguri, Fetah Bahtir dhe Sokol Demaku. Krenar për ketë! Në maj të vitit 2017 në qytetin e Malmös u mbajt Mbledhja vjetore e Lidhjes së shrimtarëve të Suedisë anëtar të së cilës janë edhe katër shkrimtar dhe poet shqiptar, e ku me ketë rast në menyrë solemne Lidhjes së Shkrimtarëve të Suedisë iu dorëzua në fillim të mbeldhjes vjetore me një pikë të veqant Emblema e Lidhjes së Lezhës nga viti 1444 nga Qendra Kulturore Shqiptare Migjeni anëtar të së cilës janë tre shkrimtarë, e cila edhe sot qëndron krenare në biblioteken e Lidhjes së Shkrimatrëve të Suedisë në zyratë e saja në rrugën Drottningsgatan 88 në Stockholm.