Greqi/ Për herë të parë pajisen me dokumenta biometrike shqiptarët në burgje  

E mërkurë, 17 Prill, 2024
E mërkurë, 17 Prill, 2024

Greqi/ Për herë të parë pajisen me dokumenta biometrike shqiptarët në burgje  

Ministra për Evropën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar se për herë të parë u realizua pajisja me dokumenta biometrike për shtetasit shqiptarë të cilët vuajnë dënimin në  Institucionet e vuajtjes së dënimit të Greqisë.

Ky proces i realizuar në bashkëpunim me autoritetet greke u mundësoi pajisjen me dokumenta 50 shtetasve.

Sipas njoftimit të MPEJ projekti pritet të shtrihet edhe në shtete të tjera ndërkohë që 190 mijë shërbime konsullore i janë ofruara shtetasve shqiptarë për 11 muajt e vitit 2022.

Ministra për Evropën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar se për herë të parë u realizua pajisja me dokumenta biometrike për shtetasit shqiptarë të cilët vuajnë dënimin në  Institucionet e vuajtjes së dënimit të Greqisë.

Ky proces i realizuar në bashkëpunim me autoritetet greke u mundësoi pajisjen me dokumenta 50 shtetasve.

Sipas njoftimit të MPEJ projekti pritet të shtrihet edhe në shtete të tjera ndërkohë që 190 mijë shërbime konsullore i janë ofruara shtetasve shqiptarë për 11 muajt e vitit 2022.

Ministra për Evropën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar se për herë të parë u realizua pajisja me dokumenta biometrike për shtetasit shqiptarë të cilët vuajnë dënimin në  Institucionet e vuajtjes së dënimit të Greqisë.

Ky proces i realizuar në bashkëpunim me autoritetet greke u mundësoi pajisjen me dokumenta 50 shtetasve.

Sipas njoftimit të MPEJ projekti pritet të shtrihet edhe në shtete të tjera ndërkohë që 190 mijë shërbime konsullore i janë ofruara shtetasve shqiptarë për 11 muajt e vitit 2022.