“OneFor app” e ardhmja e sistemit bankar

E hënë, 22 Prill, 2024
E hënë, 22 Prill, 2024

“OneFor app” e ardhmja e sistemit bankar

Të gjithë jemi dëshmitarë që zhvillimi i teknologjisë dhe i internetit ka revolucionarizuar çdo sferë të jetës dhe mbi të gjitha ka përmirësuar cilësinë e saj. Përparësitë e këtij zhvillimi kanë ofruar mënyra të shpejta për të komunikuar, për të kryer një shkollim, për t`u argëtuar,  për të bërë blerje apo shitje të mallrave apo edhe për të transferuar para.

Rrjedhimisht, dinamika e jetës që kemi sot dhe alternativat që po jep teknologjia, na bëjnë që menaxhimin e kohës,  dhe efiçiencën e shërbimit ta kemi në listën e prioriteteve.

Krahas trendeve botërore dhe zhvillimeve në teknologji, sektori financiar konsiderohet të jetë një ndër industritë që ka pësuar ndryshimet më të mëdha në mënyrën e funksionimit si dhe në alternativat që ofrohen për klientët.

Pandemia globale, mbyllja dhe distanca sociale përshpejtoi me hapa drastik jo vetëm avancimin teknologjikë të institucioneve financiare por edhe të sjelljes së klientëve karshi përdorimit të tyre, duke fuqizuar (ngritur) rolin e bankimit online digjital si e ardhmja e bankimit.

Pse të mos hapësh një llogari, ta bësh një pagesë apo një transfertë parash deri sa je në ngrohtësinë familjare duke shikuar “BreakingBad” në Netflix?

E pra, ky është komoditeti që ofron bankimi online digjital. Këtë mundësi po e ofron edhe OneFor, një institucion financiar me seli në Gjermani që në Korrik të vitit 2021 ka lançuar platformën e saj digjitale – OneFor app ( android;ios  përmes secilës të gjithë bashkatdhetarët në Evropë mund të hapin llogari digjitale bankare.

Me hapjen e llogarisë në OneFor klientët marrin llogarinë IBAN që shërben si çdo llogari tjetër bankare, përmes së cilës mund të bëhen transferta bankare brenda dhe jashtë Evropës ndërsa kartela për blerje dhe tërheqje, mbështetur nga Mastercard, e bën të pacenueshëm në aspektin e sigurisë.

OneFor po konsiderohet të jetë revolucion në sistemin e pagesave dhe transfertave, duke i bërë shumëfish më të lira dhe shumë herë më të shpejta.

A nuk do të ishte befasi nëse jetoni në Gjermani apo Zvicër ose në ndonjë vend Evropian dhe vetëm brenda 2 sekondave t`i dërgoni familjarëve tuaj, që po ashtu jetojnë në ndonjë vend evropian, dhuratë në para përmes këtij aplikacioni me kosto prej 0 Euro?

Po po, jeni duke lexuar korrekt  – 0 Euro për transferim parash brenda app-it OneFor kudo në Evropë.

Për më shumë, themeluesit e OneFor me bazë në Dyseldorf të Gjermanisë, platformën e kanë menduar dhe ndërtuar, në një dimension që kapërcen procesin klasik të pagesave dhe transfertave. “OneFor” sipas themeluesve është një platformë e lidhjes dhe e përjetimeve të bukura me familjet e më të dashurit tanë.

“OneFor” është e dizajnuar me theks të veçantë që t`i ofrojë vlerë parave dhe moment emocional shkëmbimit të parave. Qëllimi jonë është që të krijojmë një ekosistem digjital pagesash të thjeshta, shpejta dhe me kosto të ulët në mënyrë që kushdo nga kudo të është në gjendje të përdor shërbimet tona” deklaroi Ilir Aliu drejtor ekzekutiv në OneFor.

Paraja është komunikim, por edhe mundësi për “OneFor”, prandaj kushtet e përdorimit, por edhe vet aplikacioni janë ndërtuar me finesë, duke i menduar detajet si dhe nevojat edhe të mërgimtarëve shqiptar që në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë të kenë një llogari bankare, përmes së cilës mund të marrin pagën e tyre, të bëjnë pagesa apo të mund të dërgojnë para familjarëve të tyre në vendlindje.

Nga një proces krejtësisht teknik, dërgimin e parave “OneFor” e shndërron në një proces komunikimi mes tyre.

OneFor është një shembull unik se si një institucion financiar, ndikuar nga zhvillimi i teknologjisë, po lëvizë dhe transformon stilin e jetës së qindra mijëra klientëve anë e mbanë Evropës duke bërë më praktik menaxhimin e parave të tyre.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

 

Të gjithë jemi dëshmitarë që zhvillimi i teknologjisë dhe i internetit ka revolucionarizuar çdo sferë të jetës dhe mbi të gjitha ka përmirësuar cilësinë e saj. Përparësitë e këtij zhvillimi kanë ofruar mënyra të shpejta për të komunikuar, për të kryer një shkollim, për t`u argëtuar,  për të bërë blerje apo shitje të mallrave apo edhe për të transferuar para.

Rrjedhimisht, dinamika e jetës që kemi sot dhe alternativat që po jep teknologjia, na bëjnë që menaxhimin e kohës,  dhe efiçiencën e shërbimit ta kemi në listën e prioriteteve.

Krahas trendeve botërore dhe zhvillimeve në teknologji, sektori financiar konsiderohet të jetë një ndër industritë që ka pësuar ndryshimet më të mëdha në mënyrën e funksionimit si dhe në alternativat që ofrohen për klientët.

Pandemia globale, mbyllja dhe distanca sociale përshpejtoi me hapa drastik jo vetëm avancimin teknologjikë të institucioneve financiare por edhe të sjelljes së klientëve karshi përdorimit të tyre, duke fuqizuar (ngritur) rolin e bankimit online digjital si e ardhmja e bankimit.

Pse të mos hapësh një llogari, ta bësh një pagesë apo një transfertë parash deri sa je në ngrohtësinë familjare duke shikuar “BreakingBad” në Netflix?

E pra, ky është komoditeti që ofron bankimi online digjital. Këtë mundësi po e ofron edhe OneFor, një institucion financiar me seli në Gjermani që në Korrik të vitit 2021 ka lançuar platformën e saj digjitale – OneFor app ( android;ios  përmes secilës të gjithë bashkatdhetarët në Evropë mund të hapin llogari digjitale bankare.

Me hapjen e llogarisë në OneFor klientët marrin llogarinë IBAN që shërben si çdo llogari tjetër bankare, përmes së cilës mund të bëhen transferta bankare brenda dhe jashtë Evropës ndërsa kartela për blerje dhe tërheqje, mbështetur nga Mastercard, e bën të pacenueshëm në aspektin e sigurisë.

OneFor po konsiderohet të jetë revolucion në sistemin e pagesave dhe transfertave, duke i bërë shumëfish më të lira dhe shumë herë më të shpejta.

A nuk do të ishte befasi nëse jetoni në Gjermani apo Zvicër ose në ndonjë vend Evropian dhe vetëm brenda 2 sekondave t`i dërgoni familjarëve tuaj, që po ashtu jetojnë në ndonjë vend evropian, dhuratë në para përmes këtij aplikacioni me kosto prej 0 Euro?

Po po, jeni duke lexuar korrekt  – 0 Euro për transferim parash brenda app-it OneFor kudo në Evropë.

Për më shumë, themeluesit e OneFor me bazë në Dyseldorf të Gjermanisë, platformën e kanë menduar dhe ndërtuar, në një dimension që kapërcen procesin klasik të pagesave dhe transfertave. “OneFor” sipas themeluesve është një platformë e lidhjes dhe e përjetimeve të bukura me familjet e më të dashurit tanë.

“OneFor” është e dizajnuar me theks të veçantë që t`i ofrojë vlerë parave dhe moment emocional shkëmbimit të parave. Qëllimi jonë është që të krijojmë një ekosistem digjital pagesash të thjeshta, shpejta dhe me kosto të ulët në mënyrë që kushdo nga kudo të është në gjendje të përdor shërbimet tona” deklaroi Ilir Aliu drejtor ekzekutiv në OneFor.

Paraja është komunikim, por edhe mundësi për “OneFor”, prandaj kushtet e përdorimit, por edhe vet aplikacioni janë ndërtuar me finesë, duke i menduar detajet si dhe nevojat edhe të mërgimtarëve shqiptar që në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë të kenë një llogari bankare, përmes së cilës mund të marrin pagën e tyre, të bëjnë pagesa apo të mund të dërgojnë para familjarëve të tyre në vendlindje.

Nga një proces krejtësisht teknik, dërgimin e parave “OneFor” e shndërron në një proces komunikimi mes tyre.

OneFor është një shembull unik se si një institucion financiar, ndikuar nga zhvillimi i teknologjisë, po lëvizë dhe transformon stilin e jetës së qindra mijëra klientëve anë e mbanë Evropës duke bërë më praktik menaxhimin e parave të tyre.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

 

Të gjithë jemi dëshmitarë që zhvillimi i teknologjisë dhe i internetit ka revolucionarizuar çdo sferë të jetës dhe mbi të gjitha ka përmirësuar cilësinë e saj. Përparësitë e këtij zhvillimi kanë ofruar mënyra të shpejta për të komunikuar, për të kryer një shkollim, për t`u argëtuar,  për të bërë blerje apo shitje të mallrave apo edhe për të transferuar para.

Rrjedhimisht, dinamika e jetës që kemi sot dhe alternativat që po jep teknologjia, na bëjnë që menaxhimin e kohës,  dhe efiçiencën e shërbimit ta kemi në listën e prioriteteve.

Krahas trendeve botërore dhe zhvillimeve në teknologji, sektori financiar konsiderohet të jetë një ndër industritë që ka pësuar ndryshimet më të mëdha në mënyrën e funksionimit si dhe në alternativat që ofrohen për klientët.

Pandemia globale, mbyllja dhe distanca sociale përshpejtoi me hapa drastik jo vetëm avancimin teknologjikë të institucioneve financiare por edhe të sjelljes së klientëve karshi përdorimit të tyre, duke fuqizuar (ngritur) rolin e bankimit online digjital si e ardhmja e bankimit.

Pse të mos hapësh një llogari, ta bësh një pagesë apo një transfertë parash deri sa je në ngrohtësinë familjare duke shikuar “BreakingBad” në Netflix?

E pra, ky është komoditeti që ofron bankimi online digjital. Këtë mundësi po e ofron edhe OneFor, një institucion financiar me seli në Gjermani që në Korrik të vitit 2021 ka lançuar platformën e saj digjitale – OneFor app ( android;ios  përmes secilës të gjithë bashkatdhetarët në Evropë mund të hapin llogari digjitale bankare.

Me hapjen e llogarisë në OneFor klientët marrin llogarinë IBAN që shërben si çdo llogari tjetër bankare, përmes së cilës mund të bëhen transferta bankare brenda dhe jashtë Evropës ndërsa kartela për blerje dhe tërheqje, mbështetur nga Mastercard, e bën të pacenueshëm në aspektin e sigurisë.

OneFor po konsiderohet të jetë revolucion në sistemin e pagesave dhe transfertave, duke i bërë shumëfish më të lira dhe shumë herë më të shpejta.

A nuk do të ishte befasi nëse jetoni në Gjermani apo Zvicër ose në ndonjë vend Evropian dhe vetëm brenda 2 sekondave t`i dërgoni familjarëve tuaj, që po ashtu jetojnë në ndonjë vend evropian, dhuratë në para përmes këtij aplikacioni me kosto prej 0 Euro?

Po po, jeni duke lexuar korrekt  – 0 Euro për transferim parash brenda app-it OneFor kudo në Evropë.

Për më shumë, themeluesit e OneFor me bazë në Dyseldorf të Gjermanisë, platformën e kanë menduar dhe ndërtuar, në një dimension që kapërcen procesin klasik të pagesave dhe transfertave. “OneFor” sipas themeluesve është një platformë e lidhjes dhe e përjetimeve të bukura me familjet e më të dashurit tanë.

“OneFor” është e dizajnuar me theks të veçantë që t`i ofrojë vlerë parave dhe moment emocional shkëmbimit të parave. Qëllimi jonë është që të krijojmë një ekosistem digjital pagesash të thjeshta, shpejta dhe me kosto të ulët në mënyrë që kushdo nga kudo të është në gjendje të përdor shërbimet tona” deklaroi Ilir Aliu drejtor ekzekutiv në OneFor.

Paraja është komunikim, por edhe mundësi për “OneFor”, prandaj kushtet e përdorimit, por edhe vet aplikacioni janë ndërtuar me finesë, duke i menduar detajet si dhe nevojat edhe të mërgimtarëve shqiptar që në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë të kenë një llogari bankare, përmes së cilës mund të marrin pagën e tyre, të bëjnë pagesa apo të mund të dërgojnë para familjarëve të tyre në vendlindje.

Nga një proces krejtësisht teknik, dërgimin e parave “OneFor” e shndërron në një proces komunikimi mes tyre.

OneFor është një shembull unik se si një institucion financiar, ndikuar nga zhvillimi i teknologjisë, po lëvizë dhe transformon stilin e jetës së qindra mijëra klientëve anë e mbanë Evropës duke bërë më praktik menaxhimin e parave të tyre.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.