Itali/ Djegia e kullës në Milano, shqiptarja humbet gjithçka

E premte, 24 Maj, 2024
E premte, 24 Maj, 2024

Itali/ Djegia e kullës në Milano, shqiptarja humbet gjithçka

38-vjeçarja shqiptare Sonila Buzi jetonte pranë banesave në gradaçelën e cila u përfshi nga flakët në Milano pak ditë më parë. Për shkak të evakuimit të menjëhershëm, Sonila dhe fëmijët e saj u detyruan të kalojnë një ditë të vështirë dhe historia e tyre u përcoll edhe në një kronikë nga Repubblica.it.

“Unë nuk kam as karikues për celular, jam vetëm me fëmijën tim tre vjeç e gjysmë në karrocë, nuk kam as rroba për tú ndërruar, ai duhet të hajë dhe unë nuk kam para, sepse karta është klonuar dhe gjithçka është e bllokuar, duhet të shkoj në bankë në degë, në shtëpi, por nuk mundem, për më tepër nuk kam as makinë”. Sonila Buzi është e dëshpëruar, në sallën e hotelit Valganna, në Bovisa në via Varè. 38-vjeçarja shqiptare, jeton në Milano prej njëzet vitesh, ajo punon për rrjetin e restoranteve “Rossopomodoro”.

Zjarri në gradaçelë ende nuk është shuar. Hetimet e Brigadës së Zjarrit thonë se: “Zjarri u ndez në katin e 15 -të dhe më pas u përhap në fasadë”.

“Sot kam ditë pushimi, duhet të paralajmëroj se nesër nuk do të mund të shkoj”. Ajo nuk jetonte në gradaçelë, por në një ndërtesë ngjitur: “Unë jam brenda përmes Antonini në 36, edhe ne jemi evakuuar për siguri. Dje shkova në punë në pesë, më njoftoi vajza ime më e madhe 18 vjeçare.Fëmija i vogël kërkon të luaj dhe gjithashtu i duhen veshje për tú ndërruar, ndaj mua më duhet të shkoj në shtëpi.

Shqiptarja Sonila Buzi kërkon ndihmën e furgonave për ta transportuar, por askush nuk vjen, më pas ajo merr rrugën në këmbë për të shkuar në banesën e saj, duke i kërkuar pronarit të hotelit leje për tú rikthyer sërish nëse ajo nuk do të lejohet të hyj në shtëpi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

38-vjeçarja shqiptare Sonila Buzi jetonte pranë banesave në gradaçelën e cila u përfshi nga flakët në Milano pak ditë më parë. Për shkak të evakuimit të menjëhershëm, Sonila dhe fëmijët e saj u detyruan të kalojnë një ditë të vështirë dhe historia e tyre u përcoll edhe në një kronikë nga Repubblica.it.

“Unë nuk kam as karikues për celular, jam vetëm me fëmijën tim tre vjeç e gjysmë në karrocë, nuk kam as rroba për tú ndërruar, ai duhet të hajë dhe unë nuk kam para, sepse karta është klonuar dhe gjithçka është e bllokuar, duhet të shkoj në bankë në degë, në shtëpi, por nuk mundem, për më tepër nuk kam as makinë”. Sonila Buzi është e dëshpëruar, në sallën e hotelit Valganna, në Bovisa në via Varè. 38-vjeçarja shqiptare, jeton në Milano prej njëzet vitesh, ajo punon për rrjetin e restoranteve “Rossopomodoro”.

Zjarri në gradaçelë ende nuk është shuar. Hetimet e Brigadës së Zjarrit thonë se: “Zjarri u ndez në katin e 15 -të dhe më pas u përhap në fasadë”.

“Sot kam ditë pushimi, duhet të paralajmëroj se nesër nuk do të mund të shkoj”. Ajo nuk jetonte në gradaçelë, por në një ndërtesë ngjitur: “Unë jam brenda përmes Antonini në 36, edhe ne jemi evakuuar për siguri. Dje shkova në punë në pesë, më njoftoi vajza ime më e madhe 18 vjeçare.Fëmija i vogël kërkon të luaj dhe gjithashtu i duhen veshje për tú ndërruar, ndaj mua më duhet të shkoj në shtëpi.

Shqiptarja Sonila Buzi kërkon ndihmën e furgonave për ta transportuar, por askush nuk vjen, më pas ajo merr rrugën në këmbë për të shkuar në banesën e saj, duke i kërkuar pronarit të hotelit leje për tú rikthyer sërish nëse ajo nuk do të lejohet të hyj në shtëpi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

38-vjeçarja shqiptare Sonila Buzi jetonte pranë banesave në gradaçelën e cila u përfshi nga flakët në Milano pak ditë më parë. Për shkak të evakuimit të menjëhershëm, Sonila dhe fëmijët e saj u detyruan të kalojnë një ditë të vështirë dhe historia e tyre u përcoll edhe në një kronikë nga Repubblica.it.

“Unë nuk kam as karikues për celular, jam vetëm me fëmijën tim tre vjeç e gjysmë në karrocë, nuk kam as rroba për tú ndërruar, ai duhet të hajë dhe unë nuk kam para, sepse karta është klonuar dhe gjithçka është e bllokuar, duhet të shkoj në bankë në degë, në shtëpi, por nuk mundem, për më tepër nuk kam as makinë”. Sonila Buzi është e dëshpëruar, në sallën e hotelit Valganna, në Bovisa në via Varè. 38-vjeçarja shqiptare, jeton në Milano prej njëzet vitesh, ajo punon për rrjetin e restoranteve “Rossopomodoro”.

Zjarri në gradaçelë ende nuk është shuar. Hetimet e Brigadës së Zjarrit thonë se: “Zjarri u ndez në katin e 15 -të dhe më pas u përhap në fasadë”.

“Sot kam ditë pushimi, duhet të paralajmëroj se nesër nuk do të mund të shkoj”. Ajo nuk jetonte në gradaçelë, por në një ndërtesë ngjitur: “Unë jam brenda përmes Antonini në 36, edhe ne jemi evakuuar për siguri. Dje shkova në punë në pesë, më njoftoi vajza ime më e madhe 18 vjeçare.Fëmija i vogël kërkon të luaj dhe gjithashtu i duhen veshje për tú ndërruar, ndaj mua më duhet të shkoj në shtëpi.

Shqiptarja Sonila Buzi kërkon ndihmën e furgonave për ta transportuar, por askush nuk vjen, më pas ajo merr rrugën në këmbë për të shkuar në banesën e saj, duke i kërkuar pronarit të hotelit leje për tú rikthyer sërish nëse ajo nuk do të lejohet të hyj në shtëpi.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.