Banorët e Horës së Arbëreshëve rrezikohen nga zjarri

E hënë, 20 Shtator, 2021
E hënë, 20 Shtator, 2021

Banorët e Horës së Arbëreshëve rrezikohen nga zjarri

Hora e Arbëreshëve është rrezikuar nga zjarri gjatë këtyre ditëve. Shumë familje janë ndjerë të rrezikuara, pasi flakët kanë mbërritur në afërsi të zonave të banuara.

Janë djegur shumë pyje dhe kafshë. Momentalisht situate është nën kontroll dhe kanë mbetur vatra zjarri vetë në maet Pizzuta dhe Kumeta.

Në mëngjes zjarri arriti në rrethet Quattro Finaiti dhe Casalotto, duke rrezikuar disa familje rezidente.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.

Hora e Arbëreshëve është rrezikuar nga zjarri gjatë këtyre ditëve. Shumë familje janë ndjerë të rrezikuara, pasi flakët kanë mbërritur në afërsi të zonave të banuara.

Janë djegur shumë pyje dhe kafshë. Momentalisht situate është nën kontroll dhe kanë mbetur vatra zjarri vetë në maet Pizzuta dhe Kumeta.

Në mëngjes zjarri arriti në rrethet Quattro Finaiti dhe Casalotto, duke rrezikuar disa familje rezidente.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.