Botimet e QBD, miratohen çmimet e shitjes dhe kategoritë përfituese falas

E diel, 25 Shkurt, 2024
E diel, 25 Shkurt, 2024

Botimet e QBD, miratohen çmimet e shitjes dhe kategoritë përfituese falas

“Tregime të moçme shqiptare” dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”, miratohet çmimi i shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekste e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin e shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, “Tregime të moçme shqiptare” në pesë gjuhë dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.

Këtu mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve të botuara nga QBD-ja për Diasporën me çmimet përkatëse.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Tregime të moçme shqiptare” dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”, miratohet çmimi i shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekste e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin e shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, “Tregime të moçme shqiptare” në pesë gjuhë dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.

Këtu mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve të botuara nga QBD-ja për Diasporën me çmimet përkatëse.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

“Tregime të moçme shqiptare” dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”, miratohet çmimi i shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekste e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për çmimin e shitjes dhe kategoritë që përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra e Botimeve për Diasporën, “Tregime të moçme shqiptare” në pesë gjuhë dhe revistën letrare “Letra nga Diaspora”.

Do të përfitojnë falas tekstet e botuara nga Qendra Botimeve për Diasporën nxënësit dhe mësuesit sipas përcaktimeve të vendimit të këshillit të ministrave nr. 443 datë 26. 06. 2019, “Për organizimin e procesit mësimor dhe përzgjedhjen e arsimtarëve në Diasporë”.

Këtu mund të lexoni të plotë vendimin dhe listën e teksteve të botuara nga QBD-ja për Diasporën me çmimet përkatëse.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.