Artistë shqiptarë nëpër në botë në mbështetje të TKOB me trajnime e projekte

E mërkurë, 22 Maj, 2024
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Artistë shqiptarë nëpër në botë në mbështetje të TKOB me trajnime e projekte

Artistë të shquar shqiptarë brenda e jashtë vendit gjatë kësaj periudhe të vështirë pandemie kanë qenë ndër bashkëpunëtorët më të mirë të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit me trajnime dhe projekte të ndryshme.

Së fundmi trupa e baletit po zhvillon masterclass me një prej balerinëve më të shquar ndërkombëtar Astrit Zejnati.

“Artistët ekselent kudo te ndodhur, në Shqipëri apo jashte saj, kanë qenë gjatë këtij viti të veshtirë, bashkëpunëtoret tanë më të mire në rritjen e nivelit artistik përmes trajnimeve apo projekteve të ndryshme.
Këtë muaj trupa e baletit po zhvillon masterclass me nje prej balerinëve më të mirë shqiptarë, me karrierë te shkëlqyer ndërkombëtare, Astrit Zejnati.
Sot ju prezantojmë momentet e para të punës së tij me gjithë trupën tonë të baletit, në repertorin klasik”, shkruan TKOB përkrah videos së postuar nga puna e nisur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Artistë të shquar shqiptarë brenda e jashtë vendit gjatë kësaj periudhe të vështirë pandemie kanë qenë ndër bashkëpunëtorët më të mirë të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit me trajnime dhe projekte të ndryshme.

Së fundmi trupa e baletit po zhvillon masterclass me një prej balerinëve më të shquar ndërkombëtar Astrit Zejnati.

“Artistët ekselent kudo te ndodhur, në Shqipëri apo jashte saj, kanë qenë gjatë këtij viti të veshtirë, bashkëpunëtoret tanë më të mire në rritjen e nivelit artistik përmes trajnimeve apo projekteve të ndryshme.
Këtë muaj trupa e baletit po zhvillon masterclass me nje prej balerinëve më të mirë shqiptarë, me karrierë te shkëlqyer ndërkombëtare, Astrit Zejnati.
Sot ju prezantojmë momentet e para të punës së tij me gjithë trupën tonë të baletit, në repertorin klasik”, shkruan TKOB përkrah videos së postuar nga puna e nisur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. 

 

Artistë të shquar shqiptarë brenda e jashtë vendit gjatë kësaj periudhe të vështirë pandemie kanë qenë ndër bashkëpunëtorët më të mirë të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit me trajnime dhe projekte të ndryshme.

Së fundmi trupa e baletit po zhvillon masterclass me një prej balerinëve më të shquar ndërkombëtar Astrit Zejnati.

“Artistët ekselent kudo te ndodhur, në Shqipëri apo jashte saj, kanë qenë gjatë këtij viti të veshtirë, bashkëpunëtoret tanë më të mire në rritjen e nivelit artistik përmes trajnimeve apo projekteve të ndryshme.
Këtë muaj trupa e baletit po zhvillon masterclass me nje prej balerinëve më të mirë shqiptarë, me karrierë te shkëlqyer ndërkombëtare, Astrit Zejnati.
Sot ju prezantojmë momentet e para të punës së tij me gjithë trupën tonë të baletit, në repertorin klasik”, shkruan TKOB përkrah videos së postuar nga puna e nisur.

Për t’u bërë pjesë e grupit të “Gazeta Diaspora Shqiptare” mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë.